Sisältöön
BetterYou

Nordic Health Vahva Rauta suusuihke 25 ml

22,60 €
904,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

UUTUUS - Nordic Health Iron 10 tuplasti vahvempi rauta suusuihke!

Tutkitusti ylivertaisesti imeytyvä Vahva Rauta suusuihke!

Vatsaystävällinen Vahva Rauta suusuihke imeytyy tutkitusti ja välittömästi posken limakalvolta verenkiertoon ohittaen suoliston. Granaattiomenan makuinen.
Vahva Rauta suusuihke nostaa nopeasti elimistön rauta-arvoja. Vahva Rautasuihke ei aiheuta ummetusta ja on erittäin vatsaystävällinen.
Maidoton. Gluteiiniton. Sopii myös vegaaneille ja käytettäväksi raskauden aikana. Sopii diabeetikoille. Sopii ketogeeniseen ruokavalioon. Valmistettu GMP-standardien mukaisesti.

Sopii henkilöille, joilla on nielemisvaikeuksia. Ruoka tai lääkkeet eivät häiritse imeytymistä. Ei tarvitse ottaa ruuan yhteydessä ja voit käyttää tuotetta mihin aikaan päivästä tahansa.
Päiväannos (4 suihkausta) sisältää 10mg erinomaisesti posken limakalvolta imeytyvää rautaa.

UUSI Ekologinen pakkaus! Vahvan Rauta suusuihkeen pullo on valmistettu raakaruokosokerista. Pahvipakkauksemme valmistetaan ainoastaan vastuullisesti hoidetuista, FSC-sertifioiduista metsistä saatavista raaka-aineista. Tuotteen pakkaus on 100% kierrätettävä.

Tuotetiedot
Koko

25ML

Ainesosat

Vesi, makeutusaine (ksylitoli), rauta(III)natrium-EDTA, ferriammoniumsitraatti, säilöntäaine (kaliumsorbaatti), luonnollinen granaattiomena-aromi.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Yhdistynyt kuningaskunta

Tuotekoodi

0000096188620