Sisältöön
Natura Media

Natura Media MONILAC® HELLÄ maitohappobakteerivalmiste 60 kaps

Hinta18,85 €Yksikköhinta0,31 €/kpl
Haetaan myymäläsaatavuutta

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Herkälle vatsalle ja suolistolle kehitetty maitohappobakteeriyhdistelmä.
Yhdistelmä kahta yhteensopivaa maitohappobakteerikantaa sekä psylliumkuitua – ei muuta.
MONILAC Hellä on kehitetty erityisesti Sinulle, jolla on herkkä vatsa ja suolisto. Kapselit sisältävät kahden maitohappobakteerikannan yhdistelmän (Bifidobacterium breve BR03 ja Lactobacillus plantarum LP01), jotka ovat keskenään yhteensopivia. Yksi kapseli sisältää 10 miljardia elävää maitohappobakteeria.
MONILAC Hellä sisältää lisäksi liukenevaa psylliumkuitua (200 mg/ kaps.), joka täydentää tuotteen koostumusta. Kapselikuori voidaan myös avata ja sisältö sekoittaa viileään ruokaan tai juomaan.
MONILAC Hellä -kapselit on suunniteltu sopivaksi mahdollisimman monille. Siksi ne eivät sisällä allergeeneja kuten gluteenia, viljoja, maitoa tai sen osia, hiivaa, kananmunaa, soijaa tai pähkinää. Ne eivät myöskään sisällä säilöntä- tai väriaineita.
Tuote on valmistettu Natura Median omassa tuotannossa Raisiossa.
MONILAC Hellä maitohappobakteerikannat ovat keskenään yhteensopivat, mikä on maitohappobakteerivalmisteessa ratkaisevan tärkeää. Lisäksi myös niiden pitoisuudet on tarkkaan määritelty – annostus on tehokas, muttei niin vahva, että se saattaisi ärsyttää herkkää vatsaa. Maitohappobakteeriyhdistelmä on kapseleissa sekoitettuna psylliumkuituun. Tämä vesiliukoinen kuitu on erittäin hellävarainen vatsalle ja soveltuu myös FODMAP-ruokavaliota noudattaville.
Vain 1 MONILAC Hellä -kapseli päivässä riittää! Pakkaus sisältää siis tehokkaan päiväannoksen n. kahden kuukauden ajalle.
Kehitimme MONILAC-tuoteperheen, koska halusimme tuoda saataville maitohappobakteerivalmisteet, jotka sisältävät spesifejä, tutkittuja maitohappobakteerikantoja. Sellaisia, joilla on oma täsmäfunktio ja joiden kannat ovat tutkitusti yhteensopivia sekä toimivat keskenään. Halusimme myös, että tuotteissamme sekä nämä kannat että niiden pitoisuudet on kerrottu selkeästi.
Maitohappobakteerit on jaoteltu sukuihin, kuten bifidobakteereihin ja lactobasilleihin, jotka taas jakautuvat lajeihin, kuten lactis tai rhamnosus. Kanta määrittää kyseisen bakteerin alkuperän ja se ilmaistaan nimen jälkeen olevassa kirjain-numeroyhdistelmässä, kuten Lactobacillus rhamnosus LR04. Vaikka bakteerilaji olisi sama, esim. Lactobacillus rhamnosus, mutta kannat on eri lähteistä, näillä voi olla aivan erilainen toimintamekanismi.
MONILAC-sarjassa kaikki maitohappobakteerit on tarkkaan valittuja ihmisperäisiä kantoja ja bakteerien pitoisuudet on tarkasti määritelty optimaalisiksi.
Ainesosat: Psylliumjauhe, maitohappobakteeriseos (Bifidobacterium breve BR03, Lactobacillus plantarum LP01), kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa).

Sisältää/1 kaps.: Bifidobacterium breve BR03…CFU 5x109, Lactobacillus plantarum LP01…CFU 5x109, Psyllium 200 mg.
1 kapseli sisältää 10 miljardia maitohappobakteeria.

Tuotetiedot
Ainesosat

Psylliumjauhe, maitohappobakteeriseos (Bifidobacterium breve BR03, Lactobacillus plantarum LP01), kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa).

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Suomi

Käyttöohjeet

Annostus: 1 kapseli päivässä veden tai muun viileän nesteen kanssa. Kapselin voi myös avata ja sisältö voidaan sekoittaa viileään ruokaan tai juomaan. Annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Dosering: 1 kapsel om dagen med vatten eller annan sval vätska. Kapseln kan även öppnas och innehållet kan blandas med kall mat eller dryck. Överskrid inte dosen. Ett näringstillskott ersätter inte en varierad och balanserad kost eller en hälsosam livsstil.

Säilytys

Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Säilytä kuivassa, alle +25 °C.

Förvaras utom räckhåll för barn. Förvaras på en torr plats, under +25 °C.

Tuotekoodi

6417778160821

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita

Saatat pitää myös näistä

Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan

Tuotesuosittelut voivat näkyä sinulle kohdennetusti