Sisältöön
Lékué

Lékué silikonikansi venyvä 15 cm

9,90 €
Haetaan myymäläsaatavuutta

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Joustavat kannet venyvät tarpeen mukaan ja sulkevat ilmatiiviisti pyöreän purkin tai tölkin tai vaikka maitolasiin siirretyt säilykkeet. Joustavia kansia voit myös käyttää esimerkiksi tuorekelmun sijasta vaikkapa sitruunan tai sipulinpuolikkaan ympärillä jääkaapissa. Kätevää ja ekologista! 100 % platinasilikonia, BPA-vapaa, konepestävä. Kestää lämpötiloja -60 C to + 220 C.
Lékué tunnetaan laadukkaista silikonituotteista, jotka valmistetaan parhaasta 100 % platinasilikonista. Platinasilikoni on kestävää, sillä se sietää äärimmäisiä lämpötilan muutoksia pakastimesta kuumaan uuniin vahingoittumatta - käyttökerrasta toiseen. Kun tuote kestää, se on myös ekologinen.
Silikoni ei ole öljypohjainen materiaali kuten muovi, vaan piihappipolymeeri. Erilaisia piiyhdisteitä löytyy käytännöllisesti katsoen kaikkialta: luonnonkivistä, hiekasta ja savesta. Platinasilikoni ei ole myrkyllinen elämälle meressä eikä maalla. Elintarvikekäyttöön erinomaisesti soveltuva platinasilikoni ei reagoi ruokien tai juomien kanssa, eikä siitä haihdu tai liukene terveydelle haitallisia aineita. Platinasilikoni on myös hajuton ja bakteereja hylkivä materiaali - siitä valmistetaankin mm. vauvojen tutteja ja sairaaloissa käytettäviä kanyyleja.

Tuotetiedot
Kokotiedot

15 (Leveys) x 2 (Korkeus) x 15 (Syvyys) cm

Muut ominaisuudet

- venyvä uudelleenkäytettävä kansi
- halkaisija 15 cm
- 100 % platinasilikonia
- bpa-vapaa
- konepestävä
- kestää lämpötiloja -60 c - +220 c

Alkuperämaa

Kiina

Materiaali

SILIKONI

Mallinumero

415B04U017

Tuotekoodi

8420460170372

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita

Ladataan