Sisältöön

Jo Malone London Vetiver & Golden Vanilla Cologne Intense tuoksu 50ml

99,00 €
1 980,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Ladataan

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Eksoottinen Madagaskarin vanilja ja mausteinen kardemumma yhdistyvät tässä tuoksussa raikkaaseen greippiteehen. Vetiveriaheinän häivähdys luo tuoksuun maanläheisyyttä. Saatavilla myös 50 ml:n ja 100 ml:n pakkauksessa.
Alkutuoksu: Kardemumman mausteinen aromi tuo alkutuoksuun ripauksen sitruunaa, joka avaa tuoksun kukkaista sydäntä.
Sydäntuoksu: Maanläheinen, ruohoinen ja puinen sydäntuoksu maadoittaa ja syventää tuoksua.
Lopputuoksu: Madagascarin vanilja käärii lopputuoksun aistikkuuteen ja lämpöön.

Kuinka käyttää hajuvesiämme?
Hajuvedet ovat paitsi asun viimeistelijöitä, myös tunnelman ja tuoksumuistojen luojia sekä persoonallisuutemme esiintuojia. Levitä hajuvettä kehosi pulssikohtiin, niihin, joissa tunnet sydämen sykkeesi erityisen hyvin, eli ranteisiin, niskaan, korvien taakse ja polvitaipeisiin – lämpö stimuloi hajuvettä ja saa sen parhaat puolet esiin. Voit myös kerrostaa hajuvesiämme vartalotuoksuilla, käsisaippuoilla ja -voiteilla sekä vartalovoiteilla. Tuoksun ei välttämättä edes tarvitse olla sama, vaan voit luoda oman, persoonallisen sekoituksesi. Loppujen lopuksi, enemmän on enemmän!

SUOSITUT YHDISTELMÄT
Vetiver & Golden Vanilla ja Orange Blossom
Piristää kuin kaunein kukkakimppu. Vetiveriaheinän ja vaniljan aromit yhdistettynä appelsiininkukkiin luovat iloisen, metsäisen tuoksuparin. Pirskahteleva appelsiininkukka yhdistyy saumattomasti täyteläiseen vetiveriaheinään ja maustuu makealla vaniljalla.
Vetiver & Golden Vanilla ja Velvet Rose & Oud
Kietoo tuoksun sen lopulliseen kukoistukseen. Vetiveriaheinän ja vaniljan aromit yhdistettynä tummiin ruusuihin ja agarpuuhun luovat yhdessä metsäisen kukkaistuoksun. Savuinen agarpuu ja täyteläinen vetiveriaheinä tuovat ruusuihin syvyyttä.

Tuotetiedot
Koko

50ML

Tuotekoodi

0690251077779

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita

Ladataan