Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

Henua Organics

Henua Organics Vitamiiniöljy kasvoille 15ml

tuotteen arvosana 5/5

Siirry arvioihin3kappaletta
89,00 €
5 933,33 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Vitamiinirikas kasvoöljy sisältää sekoituksen luomulaatuisia kasviöljyjä, jotka jättävät kasvoille upean hehkun. Omega 6 ja 9 rasvahappoja sekä A-, B-, C- ja E-vitamiineja sisältävä öljy auttaa vähentämään ja ennaltaehkäisemään juonteita silottaen ihoa. Argan- ja ruusunmarjaöljyt korjaavat ihoa tehokkaasti, kaura rauhoittaa ihoa ja vähentää punoitusta sekä ihoärsytyksiä. Tyrni ja puolukka toimivat anti-age -vaikutteisesti pitäen ihon nuorekkaan näköisenä. Tämä ylellisen ihana kasvoöljy ei sisällä mitään turhaa; ainoastaan parhaimpia, luomulaatuisia kasviöljyjä tukemaan ihon hyvinvointia. Sopii kaikille ihotyypeille, ihanteellinen aikuiselle iholle. Valmistettu Suomessa. Levitä n.3 tippaa tuotetta puhtaalle kasvojen ja kaulan iholle aamuin illoin. Saadaksesi parhaan mahdollisen tuloksen levitä öljyn jälkeen kasvoillesi Henua Organics Recharging Moisturizer.

Tuotetiedot
Koko

15ML

Luonnonkosmetiikkatuote

Kyllä

Alkuperämaa

Suomi

Materiaali

ÖLJY

Tuotekoodi

6430071880036

Arviot (3)

tuotteen arvosana 5/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    PiaaVahvistettu osto

    Ihana tuote!

    Toimii! Kosteuttaa ihon ja tuntuu hyvältä. Tästä tuli luottotuotteeni.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Helena LVahvistettu osto

    Huippu öljy

    Muutama tippa öljyä hierotaan kasvoihin, ihosta tulee ihanan pehmeä. Pesun jäljiltä atooppisuuteen taipuivainen ihoni ei enää kiristä. Arjen keskellä pieni tippa luxusta, josta ihoni kiittää.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Katinka79Vahvistettu osto

    Mielettömän hyvä tuote kuivalle iholle

    Pitkään jo etsinyt oikeaa tuotetta kuivan ihon pelastajaksi ja nyt se taisi löytyä. Ero on huima parin viikon takaiseen tilanteeseen.