Sisältöön
Evolve Organic Beauty

Evolve Organic Beauty Gentle Cleansing Melt Puhdistusbalmi 120 ml

tuotteen arvosana 4.8/5

Siirry arvioihin9kappaletta
32,90 €
274,17 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Evolve Organic Beauty Gentle Cleansing Melt on pehmeytensä vuoksi erinomainen puhdistusbalmi normaalille ja kuivalle iholle. Puhdas, rauhoittava ja miellyttävä puhdistus normaalille ja kuivalle iholle. Luonnolliset sokeri-uutteet yhdessä veden kanssa muuttavat kirkkaan balsamin maitomaiseksi koostumukseksi, joka puhdistaa ihon jättäen sen rauhoitetuksi ja kosteutetuksi. Ravitseva baobaböljy rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa. Tämä täysin luonnollinen, saippuaton puhdistusgeeli on herkästi hajustettu hypoallergeenisella luomu vaniljalla ja ruusulla ja sitä voidaan käyttää kuuman kankaan kanssa kasvoilla lisähemmotteluksi.

Vaikuttavat raaka-aineet:
Luomu baobaböljy on tunnettu uskomattomista eduista, joita se tuo iholle ja hiuksille. Baobab-puun eri osia on käytetty muinaisista ajoista lähtien sen erittäin runsaan kalsiumin ja C vitamiinipitoisuuksien vuoksi. Baobaböljy sisältää myös runsaasti proteiineja ja A vitamiinia. Ravinnerikas baobaböljy ravitsee, parantaa ihon kimmoisuutta ja tukee solujen uudistumista sekä parantumista. Baobab sisältää runsaasti antioksidantteja, jotka suojaavat ihoa vapaiden radikaalien aiheuttamilta vaurioilta ja sen vuoksi baobab on huippu raaka-aine taistelussa ihon vanhenemista vastaan.

Vaniljalla on voimakkaat antioksidanttiset ominaisuudet ja samalla sillä on makea ja rauhoittava tuoksu, joka rentouttaa ja rauhoittaa.

Tuotetiedot
Koko

120ML

Ainesosat

Caprylic / capric triglyceride, Glycerin**, Helianthus annuus (sunflower) seed oil*, Prunus amygdalus dulcis (sweet almond) seed oil*, Sucrose laurate, Adansonia digitata (baobab) seed oil*, Citrus aurantium dulcis (Orange) fruit water*, Vanilla planifolia fruit oil, Rosa damascena flower oil*, Sucrose stearate, Tocopherol, Sucrose palmitate. ||*Luomuviljeltyjä raaka-aineita|**Valmistettu luomuviljellyistä raaka-aineista||100 % Luonnollisia raaka-aineita ||50 % Luomutuotettuja raaka-aineita

Caprylic / capric triglyceride, Glycerin**, Helianthus annuus (sunflower) seed oil*, Prunus amygdalus dulcis (sweet almond) seed oil*, Sucrose laurate, Adansonia digitata (baobab) seed oil*, Citrus aurantium dulcis (Orange) fruit water*, Vanilla planifolia fruit oil, Rosa damascena flower oil*, Sucrose stearate, Tocopherol, Sucrose palmitate. ||*Ingredienser från ekologiskt jordbruk|**framställd av ekologiska ingredienser|100% av ingredienserna är av naturligt ursprung|50% av ingredienserna kommer från ekologiskt jordbruk

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Luonnonkosmetiikkatuote

Kyllä

Alkuperämaa

Yhdistynyt kuningaskunta

Valmistaja

Good Ventures Ltd

Käyttöohjeet

Hiero hellävaraisesti kuivalle kasvojen iholle, silmänympärysalue mukaan lukien. Lisää hieman lämmintä vettä ja hieroen muuta koostumus maitomaiseksi. Huuhtele pois.

-

Säilytys

Säilytys huoneenlämmössä.

Förvara i rumstemperatur.

Tuotekoodi

5060200048023

Arviot (9)

tuotteen arvosana 4.8/5

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    AnniVahvistettu osto

    Hellävarainen puhdistus!

    Luottotuote joka poistaa hyvin lian ja meikin. Jättää ihon pehmeäks eikä kuivata!

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    JohannaVahvistettu osto

    Mielettömän ihana putsari kuivalle&herkälle iholle

    Olen käyttänyt tuotetta jo ainakin vuoden verran. Atooppinen, herkkä ja pintakuiva iho nauttii tämän tunnusta. Tehokas, mutta hellävarainen. Ihanan hemmotteleva kasvohieronta kaupanpäälle :)

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    BirgittaVahvistettu osto

    Jokapäiväiseen käyttöön!

    Olin lukenut tuotteesta ja päätin kokeilla. Ihoni on herkkä ja punoittaa helposti. Talvella on vielä pintakuiva. Vaahdot ja geelit kuivattavat entisestään. Balsami jää minulle käyttöön - se suorastaan paransi ihon! Pintakuivuus ja kireys ovat poissa ja iho pehmeni. Käytän kasvosientä kun pesen balsamin pois ja saman sarjan voide kasvoille puhdistuksen jälkeen. Suosittelen ehdottomasti!

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    KatiVahvistettu osto

    Loistotuote

    Ostin tuotteen kuukausi sitten ja olen ollut siihen todella tyytyväinen. Se auttaa kuivan ihon tuomiin vaivoihin ja puhdistaa ihon lempeällä ja kosteuttavalla tavalla. Tämä loistotuote tulee kestokäyttöön! Tuote on myös todella riittoisaa.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    AlliVahvistettu osto

    Ihana balmi

    Pelastanut minun ihonhoidon, pesun jälkeen iho jää pehmeäksi eikä kiristä. En vaihda tätä pois koskaan! :)