Sisältöön
ghd

ghd helios™ professional hairdryer Ink Blue hiustenkuivaaja

239,00 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Aseta uusia tavoitteita hiuksillesi näyttävällä föönikampauksella, jonka ghd helios™ professional -hiustenkuivaaja mahdollistaa – täydellinen yhdistelmä tehokkuutta ja hallintaa. ghd helios™ antaa tähän mennessä ylellisimmän föönaustuloksen.

ghd helios™ on ghd:n johtavien insinöörien, fyysikkojen ja hiusmuotoilun ammattilaisten kehittämä. Se antaa kampaamotasoisen sileän lopputuloksen ja 30 % enemmän kiiltoa*. Hiustenkuivaajassa on erityinen Aeroprecis™-tekniikka, joka yhdistää sisäpuolen aerodynamiikan ja muotoillun suuttimen tehokkaan puhalluksen keskittämiseksi. ghd helios™ tarjoaa tarkkaan hallittua muotoilua. Pidemmän käyttöiän tarjoava, harjaton DC-moottori luo tehokkaan 120 km/h puhalluksen, ja ainutlaatuinen akustinen järjestelmä takaa alhaisen äänitason muotoilun aikana.

Helppokäyttöiseksi ja mukavaksi suunniteltu ghd helios™ on ergonomisesti tasapainotettu, minkä ansiosta muotoilu tuntuu kevyemmältä. Edistynyt ionitekniikka takaa 3 kertaa yhdenmukaisemman lopputuloksen* ja tekee hiuksista näkyvästi sileämmät ja kiiltävämmät, joten voit sanoa hyvästit pörröisyydelle ja sähköisyydelle.

*verrattuna luonnollisesti kuivuneisiin hiuksiin

Ominaisuudet:
Pidemmän käyttöiän tarjoavan, harjattoman moottorin puhallusnopeus on 120 km/h, minkä ansiosta saat nopean, kampaamotasoisen föönauksen.
Aeroprecis™-tekniikka mahdollistaa intuitiivisen, hallitumman muotoilun.
Erilaisia teho- ja lämpötilasäätimiä, kuten viileäpuhallus.
Kevyempi ergonomisen muotoilun ansiosta.
Erityinen akustinen järjestelmä takaa alhaisen äänitason.
3 m virtajohto
Paino 0,78 kg

Tuotetiedot
Väri

Ink blue

Koko

1KPL

Muut ominaisuudet

Uusi ghd Helios tekee hiusten kuivaamisesta nopeaa ja täsmällistä. Uusi ylivoimainen AeroprecisTM teknologia tekee hiusten muotoilusta föönaamalla ammattilaisten vaatimukset täyttävän tarkkaa ja nopeaa. Sisäänrakennettu jouksupyörä vähentää ilmavirtauksen pyörteilyä laitteen sisällä ja alentaa melutasoa. Moottorin siivekkeet muuttavat ilmavirtauksen suoraan eteenpäin virtaavaksi ilmamassaksi nopeuttaen hiusten kuivumista. Tiivistetty aerodynamiikka ja taidokkaasti viimeistelty suutin tuovat ilmavirtauksen tasaisena helpottaen muotoilua ja parantaen hiusten kuivumisastetta. Ergonominen suunnittelu on tehty ammattikäyttöä silmällä pitäen. Väri: musteen sininen/musta.

Takuu

TAKUU 2 VUOTTA / GARANTI 2 ÅR

Alkuperämaa

Kiina

Tuotekoodi

5060569867228

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita