Sisältöön
iWhite

iWhite Supreme valkaiseva hammastahna 75 ml

9,90 €
132,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Valkaiseva hammastahna päivittäiseen käyttöön. Aktiivinen valkaiseva teho perustuu PAP-ainesoaan. PAP on ainesosa joka antaa tehokkaasti valkoisemmat hampaat ja se on sekä hampaille että ikenille turvallinen käyttää. 30 -päivän tutkimus osoitti että PAP on ainesosa, joka tekee hampaista huomattavasti valkoisemmat. PAP ainesosa myös ehkäisee bakteerien kasvua suussa ja estää täten plakin kehittymistä
Mikrokiteet poistavat värjäytymiä hampaiden pinnoilta. iWhite Instant hammastahna sisältää erityisiä mikrokiteitä joiden ansioista hammastahnalla on intensiivinen kiillottava vaikutus ilman hammaskiilteen vahinkoja. Palauttaa ja vahvistaa hampaiden luonnollista valkoista kiiltoa.
Polysfosfaattihiukkaset suojaavat hampaita uusilta värjäytymiltä ja antavat heti valkoisemmat hampaat.Poistaa nopeasti värjäytymät ja estää plakin kasvua. Aktiiviset ainesosat antavat näkyvästi valkoisemmat hampaat ja suojaavat hampaita plakin uudelleen muodostumiselta.
iWhite Instant hammastahna sisältää myös fluoria(1450 ppm F-), joka vahvistaa ja remineralisoi hampaita. Valkoisemmat ja vahvemmat hampaat.

Tuotetiedot
Koko

75ML

Alkuperämaa

Suomi

Tuotekoodi

5425012534674