Sisältöön
NYX Professional Makeup

NYX Professional Makeup Epic Wear Semi Permanent Liquid Liner silmänrajauskynä 3,5 ml

tuotteen arvosana 3.8/5

Siirry arvioihin9kappaletta
13,90 €11,10 €
3 475,00 €/l
Valittu väri:1 BLACK
  • 1 BLACK
  • 2 Brown
  • 6 Lilac
  • 7 Red
  • 5 Sapphire
  • 3 Stone
  • 4 White
  • 8 Yellow

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Etsitkö seuraavan tason intensiteettiä? Pitkäkestoinen nestemäinen rajauksemme on vedenkestävä, tahraamaton ja kuivuttuaan upean mattapintainen. Epic Wear Eye & Body Liner -rajauksen ohuella ja joustavalla harjalla teet tarkan rajauksen. Sen avulla luot helposti lukemattomia taiteellisia lookeja eeppisistä vartalomaaleista dramaattisiin graafisiin silmämeikkeihin.

MIKÄ SE ON? Erittäin intensiivinen, voimakaspigmenttinen nestemäinen rajaus kasvoille ja vartalolle. Vedenkestävä, tahraamaton ja leviämätön, tämä tuote on välttämätön lisä meikkivalikoimaasi.
MITÄ SE TEKEE? Silikonin ja silikonihartsin yhdistelmä luo muovimaisen, joustavan kalvon, joka lukitsee rajaukset paikoilleen tahriintumatta ja leviämättä. Ainesosat auttavat väriä tarttumaan ihoon ja pysymään koko päivän.
MIKSI ME RAKASTAMME SITÄ: Erityisesti meikkitaiteilijoille (sekä aloittelijoille että ammattilaisille) suunniteltu tuote on yksi kaikkien aikojen hienostuneimmista rajaustuotteistamme!
SOPII PARHAITEN: Meikkauksen ammattilaisille. Aloitteleville meikkauksen ammattilaisille. Graafisiin silmämeikkeihin, vartalomeikkeihin.

Tuotetiedot
Ainesosat

ISODODECANE, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, DIMETHICONE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, SORBITAN TRISTEARATE, PROPYLENE CARBONATE, C1-18 TRIGLYCERIDES, TIN OXIDE, CALCIUM ALUMINUM BOROSILICATE, SILICA, ALUMINUM HYDROXIDE, CAPRYLYL GLYCOL, PHYTOSTERYL ISOSTEARATE, HEXYLENE GLYCOL, ASCORBYL PALMITATE, PHENOXYETHANOL. MAY CONTAIN / PEUT CONTENIR (+/-): CI 7547 / CARMINE, CI 777 / ULTRAMARINES, CI 77491, CI 77492, CI 77499 / IRON OXIDES, CI 77742 / MANGANESE VIOLET, CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE, MICA, CI 1914 / YELLOW 5 LAKE, CI 429 / BLUE 1 LAKE.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Yhdysvallat

Käyttöohjeet

Levitä suoraan iholle ja piirrä tarkkoja rajauksia ja mielikuvituksellisia vartalomaaleja.

Tuotekoodi

0800897197148

Arviot (9)

tuotteen arvosana 3.8/5

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    Susku

    Äärimmäisen kestävä

    Tämä on ollut luottotuotteeni jo pitkään. Loistava pigmentti, joka pysyy. Kestää kyyneleitä, vesisadetta ja jopa suihkun :D lähtee kyllä öljypohjaisella meikinpuhdistusaineella, eli suosittelen ostamaan jos päädytte ostamaan tämän tuotteen. Kestävyys on siis sekä plussa että miinus.

  • asiakkaan antama arvosana 2/5

    Kerttu

    Aplikaattori ei miellytä

    Tuote on säänkestävää, mutta aplikaattori on auttamatta aivan liian iso tarkkaan työskentelyyn.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    TestaajaVahvistettu osto

    Pigmenttinen sävy

    Väri on tosiaan hyvin pigmenttinen, mistä ehdottoman paljon plussaa. Kuivuu kuitenkin erittäin nopeasti, mikä muuten on hyvä, mutta väriä oli vaikea saada pois, jos sitä sattui vahingossa hutaisemaan väärään kohtaan. Paakkuuntuu ja kovettuu ripsiin myös, kuten joku mainitsikin. Sivellin ei ole niin terävä tai tarkka, mitä olisin toivonut, joten hieman sai kikkailla, että saa terävät viivat vedettyä. Yksi iso miinus on kuitenkin, että väri on erittäin hankala saada pois, vaikka miten hinkkaisi öljypohjaisella meikin puhdistusaineella. Tämän ei tarvitse todellakaan pelätä leviävän päivän mittaan, hyvä että saat naamasta pois.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    lmaorotfl69Vahvistettu osto

    oikein kelpo eyeliner

    erittäin hyvä silmänrajauskynä :) hyvin pigmenttinen ja helppo piirtää

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Pikari

    Täydellinen

    Siis superhyvä. Kertakaikkiaan. Ihan ohut sivellin ja rajaus pysyy ...helteelläkin.