Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

LastObject

LastSwab meikkipuikko Beauty Sea Fan Red 1 kpl

tuotteen arvosana 1/5

Siirry arvioihin2kappaletta
7,90 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

LastSwab - koe ekologinen vallankumous kylpyhuoneessasi!

LastSwab on uudelleenkäytettävä, ympäristöä säästävä ja hygieeninen vaihtoehto vanu- ja pumpulipuikoille. Yksi LastSwab kestää 1000+ käyttökertaa. Tyylikäs kotelo pitää LastSwabin hygieenisenä ja puhtaana, kun kannat sitä mukana matkalaukussa tai käsilaukussa tai säilytät sitä kylpyhuoneen kaapissa.

LastSwab -puikon varsi on tehty muovin ja lasikuidun sekoitteesta ja kärjet on valmistettu TPE:stä. Kotelo on valmistettu biohajoavasta, maissipohjaisesta materiaalista (PLA) ja sen pakkaus on tehty ympäristöystävällisestä kartongista.

Käytä. Puhdista. Säilytä.

Tuotetiedot
Väri

PUNAINEN

Alkuperämaa

Tanska

Tuotekoodi

5714820121511

Arviot (2)

tuotteen arvosana 1/5

  • asiakkaan antama arvosana 1/5

    MiumiVahvistettu osto

    Ei kannata ostaa

    Ei valitettavasti korvaa tavallista vanupuikkoa mitenkään. Esimerkiksi kuivan ripsiväritahran poistaminen luomilta tai silmän alta ei tällä välineellä onnistui, toisin kuin vanupuikolla. Tämä tahrii ja levittää väriä lisää. En suosittele hankkimaan, mielummin kannattaa ostaa sellaisia vanupuikkoja, joissa ei ole muovia vaan puinen tai paperinen varsi.

  • asiakkaan antama arvosana 1/5

    Hanne_HVahvistettu osto

    Huono käytettävyys

    Ostin toiveikkaana tämän LastSwabin pari viikkoa sitten ja olen muutamia kertoja yrittänyt käyttää sitä siinä onnistumatta. Materiaali ei ole lainkaan huokoista, joten tikun kosteuttaminen vedellä tai meikinpoistoaineella ei onnistu ja siksi esim. ylimennyttä maskaraa ei saa poistettua - tikku vain hankaa. Idea on loistava, mutta materiaalia tarvitsisi kehittää edelleen, jotta se todella olisi nimensä veroisesti viimeinen vanupuikko.