Sisältöön

Jo Malone London Poppy & Barley Cologne EdT tuoksu 30ml

65,00 €
2 166,67 €/l
Valittu koko:

Myymäläsaatavuus

Saatavilla3 myymälässä

Tuotekuvaus

Ikoniset, eloisat unikot Englannin maaseudulla. Kukkainen tuoksu, jossa unikkojen lisäksi häivähdys ruusua, orvokkia ja mustaherukkaa sekä pehmeää ohraa. Kuin kultainen auringonlasku peltojen takana.
Alkutuoksu: Maukas mustaviinimarja tuo alkutuoksuun kirpeän vivahteen.
Sydäntuoksu: Unikot tuovat sydäntuoksuun sen vihreän, kukkaisen ja raikkaan vivahteen.
Lopputuoksu: Ohra tuo lopputuoksuun myskisen ja heinäisen vivahteen.

Kuinka käyttää hajuvesiämme?
Hajuvedet ovat paitsi asun viimeistelijöitä, myös tunnelman ja tuoksumuistojen luojia sekä persoonallisuutemme esiintuojia. Levitä hajuvettä kehosi pulssikohtiin, niihin, joissa tunnet sydämen sykkeesi erityisen hyvin, eli ranteisiin, niskaan, korvien taakse ja polvitaipeisiin – lämpö stimuloi hajuvettä ja saa sen parhaat puolet esiin. Voit myös kerrostaa hajuvesiämme vartalotuoksuilla, käsisaippuoilla ja -voiteilla sekä vartalovoiteilla. Tuoksun ei välttämättä edes tarvitse olla sama, vaan voit luoda oman, persoonallisen sekoituksesi. Loppujen lopuksi, enemmän on enemmän!

SUOSITUT YHDISTELMÄT:
Poppy & Barley ja Wood Sage & Sea Salt
Puun lämpöä ja merisuolan rouheutta. Unikkojen ja ohran aromit yhdistettynä salviaan ja merisuolaan luovat eloisan, kukkaisen tuoksuparin. Värikkäät unikot ja pehmeä salvia saavat pienen säväyksen mukana olevista merisuolahipuista.
Poppy & Barley ja Myrrh & Tonka
Pehmeää lämpöä ja aistillista syvyyttä. Unikkojen ja ohran aromit yhdistettynä mirhaan ja tonkapapuihin luovat aistikkaan, kukkaisen tuoksuparin. Ohranjyvät kietoutuvat yhteen tonkapapujen ja vaniljan kanssa.

Tuotekoodi

0690251082803