Sisältöön
TERRANOVA

Terranova Luteiini 20mg Complex ravintolisä 50 kaps.

28,70 €
0,57 €/kpl

Myymäläsaatavuus

Ladataan

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Terranova Luteiini 20 mg Complex on yhdistelmä luteiinia, mustikan ja tyrnin flavonoideja, alfalipoiinihappoa sekä lehtikaalia, vesikrassia ja rosmariinia. Magnifood-kasviyhdistelmän terapeuttiset kasvit tehostavat luteiinin hyödyntämistä kehossa ja tuovat lisähyötyä käyttäjälleen.

Luteiini sopii tukemaan silmien hyvinvointia. Luteiini on yksi monesta luonnossa esiintyvästä karotenoidipigmentistä. Elimistö ei pysty tuottamaan luteiinia, joten sitä on saatava ravinnosta. Luteiinia esiintyy luontaisesti silmän verkkokalvon keltatäplässä, makulassa, jossa se estää hapettumista. Makula vastaa silmän näkökyvystä. Silmien suojelu UV-valolta on edellytys näön pysymisenä normaalina. Luteiinin keltainen väri suodattaa myös sinistä valoa pois silmästä, mikä voi auttaa vähentämään mm. tableteista ja puhelimista tulevia haittavaikutuksia silmille.

Ei sisällä täyteaineita tai säilöntäaineita, vehnää, gluteenia, soijaa, hiivaa, maidon ainesosia tai sokeria. Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille.

Ravintosisältö, 1 kapseli:
MAGNIFOOD COMPLEX 250 mg
Lehtikaali (tuorepakastekuivattu, luomu) 75 mg
Mustikan marjajauhe (tuorepakastekuivattu) 50 mg
Vesikrassi (tuorepakastekuivattu) 50 mg
Tyrnin marja ja lehti (tuorepakastekuivattu) 50 mg
Rosmariinin lehti (tuorepakastekuivattu, luomu) 25 mg
Kuorilo (hydroksipropyylimetyyliselluloosa) 95 mg
Luteiini (kehäkukka) 20 mg
Alfalipoiinihappo 15 mg
Lehtikuusen arabinogalaktaani 5,5 mg

Tuotetiedot
Ainesosat

Lehtikaali (tuorepakastekuivattu, luomu), Mustikan marjajauhe (tuorepakastekuivattu), Vesikrassi (tuorepakastekuivattu),Tyrnin marja ja lehti (tuorepakastekuivattu),Rosmariinin lehti (tuorepakastekuivattu, luomu), Kuorilo (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), Luteiini (kehäkukka), Alfalipoiinihappo,Lehtikuusen arabinogalaktaani.

1 vegetabilisk kapsel innehåller:|MAGNIFOOD COMPLEX 250 mg|Grönkål (frystorkad, ekologisk) 75 mg|Blåbärspulver (frystorkad) 50 mg|Vattenkrasse (frystorkad) 50 mg|Havtornbär och -blad (frystorkad) 50 mg|Rosmarinblad (frystorkad, ekologisk) 25 mg|Kapselskal (hydroxypropylmetylcellulosa) 95 mg|Lutein (ringblomma) 20 mg|Alfalipoinsyra 15 mg|Lärkträdsarabinogalaktan 5,5 mg

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Yhdistynyt kuningaskunta

Käyttöohjeet

1 kapseli päivässä aterian yhteydessä.
Ei suositella raskaana oleville. Annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

1 kapsel dagligen i samband med måltid.
Rekommenderas inte för gravida. Doseringsanvisningen får ej överskridas.Kosttill skott bör inte användas som alternativ till en varierad och balanserad kost eller en hälsosam livsstil.

Säilytys

Säilytettävä huoneenlämmössä pienten lasten ulottumattomissa.

Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för små barn.

Tuotekoodi

5060203790127

Arviot (1)

arvosana4/5

 • arvosana4/5

  rami SVahvistettu osto

  arvosana4/5

  rami S
  Vahvistettu osto

  Vahvin luteiini…

  Ostin tämän sen takia että sisältää eniten luteiinia, mitä Suomesta olen löytänyt.

Ladataan