Sisältöön
Evolve Organic Beauty

Evolve Organic Beauty Daily Defence Mist Kosteuttava kasvosuihke 100 ml

tuotteen arvosana 4.3/5

Siirry arvioihin4kappaletta
29,90 €
299,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Evolve Organic Beauty Daily Defence prebioottinen kasvosuihke on tehokkaasti kosteuttava ja rauhoittava kasvosuihke kasvoille. Sopii virkistämään ihoasi aamuin-illoin ja vaikka keskellä päivää. Daily Defence kasvosuihkeella voit jopa kiinnittää meikin ihollesi. Kasvosuihke sisältää kaktusviikunauutetta, joka rauhoittaa ärtynyttä ihoa, samalla kiinteyttäen, suojaten ja parantaen ihon kosteuspitoisuutta. Prebiootit auttavat vahvistamaan ja tasapainottamaan ihon mikrobiomia ja suojaamaan ihoa ulkoisilta stressitekijöiltä. Hyaluronihappo tunnetaan sen uskomattoman tehokkaasta kyvystä sitoa kosteutta itseensä, jopa 1000 kertaisesti omaan painoonsa nähden. Hyaluronihappo silottaa ryppyjä tehden ihosta nuorekkaan näköisen sekä parantaa ihon väriä. Virkistävä appelisiininkukan ja ruusuveden tuoksu.

Vaikuttavat raaka-aineet:
Prebiootit sikurijuuresta auttavat vahvistamaan ja tasapainottamaan ihon mikrobiomia ja suojaamaan ihoa ulkoisilta stressitekijöiltä. Prebiootit ravitsevat ja vahvistavat ihoa.

Kaktusviikunauute rauhoittaa ärtynyttä ihoa samalla erinomaisesti kosteuttaen ihoa. Se on poikkeuksellisen rauhoittava, uudistava ja kiinteyttävä sekä antioksidanttinen.

Hyaluronihappo voi sitoa itseensä jopa 1000 kertaa oman painonsa verran vettä. Hyaluronihappo auttaa vähentämään ryppyjä, jolloin iho näyttää nuorekkaalta ja ihonsävy tasaiselta ja eloisalta. Evolve käyttää pienempi molekyylipainoista hyaluronihappoa, joka imeytyy syvemmälle ja sillä on tehokkaampi kosteuttamisominaisuus. Se myös lisää kollageenin tuotantoa.

Tuotetiedot
Koko

100ML

Ainesosat

Aqua (water), Rosa Damascena Flower Water*, Citrus Aurantium Amara Flower Water*, Pentylene Glycol (from Sugar Cane), Inulin, Sodium Hyaluronate, Opuntia Ficus Indica Stem Extract*, Glycerin**, Fructose. ||*Luomuviljeltyjä raaka-aineita||100% Luonnollisia raaka-aineita|20,3% Luomuviljeltyjä raaka-aineita

Aqua (water), Rosa Damascena Flower Water*, Citrus Aurantium Amara Flower Water*, Pentylene Glycol (from Sugar Cane), Inulin, Sodium Hyaluronate, Opuntia Ficus Indica Stem Extract*, Glycerin**, Fructose. ||*Ingredienser från ekologiskt jordbruk|**framställd av ekologiska ingredienser|100% av ingredienserna är av naturligt ursprung|20,3% av ingredienserna kommer från ekologiskt jordbruk

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Luonnonkosmetiikkatuote

Kyllä

Alkuperämaa

Yhdistynyt kuningaskunta

Valmistaja

Good Ventures Ltd

Käyttöohjeet

Käytä aamuin-illoin muutama suihkaus puhdistetuille kasvoille. Halutessasi voit myös käyttää vanulapun kanssa viimeistelemään ihonpuhdistus. Sopii meikin kiinnitykseen, eli parilla suihkauksella meikin päälle saat meikin sulautumaan paremmin ihollesi ja meikin pysyvyys on selvästi parempi. Voit käyttää kasvosuihketta myös rauhoittamaan ärsyyntynyttä ihoa sheivauksen jälkeen.

-

Säilytys

Säilytys huoneenlämmössä.

Förvara i rumstemperatur.

Tuotekoodi

5060200047996

Arviot (4)

tuotteen arvosana 4.3/5

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    Maria

    Hyvä tuoksu

    Hyvän tuoksuinen ja kevyt iholla. Jättää raikkaan tunteen.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    Sarah54Vahvistettu osto

    Pintakuivan ihon piristys

    Ostin tuotteen tilspäisesti BTB-sarjan kosteuttavan kasvoveden tilalle ja hyvin toimii. Kosteuttaa ja raikastaa oloa helteellä muutenkin. Suosittelen pintakuivalle iholle ennen seerumia aamuin illoin.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    Organic beautyVahvistettu osto

    Toimiva vaihtoehto kosteuttavaksi kasvovedeksi

    Kasvoveden vaihtaminen tähän tuotelinjaan toisen tyyppisestä tuotteesta aiheutti ensin hieman ihon kuivumista, mutta tottumisen jälkeen tämä tuote osoittautui toimivaksi sekaihoa kosteuttavaksi kasvovedeksi. Kevyehkö tuote, joten voi vaatia useamman kerroksen lisäämisen. Tuoksu kohtalaisen mieto, eikä missään nimessä esim. makea tai huomiota herättävä. Suihkepulloon pakatun kasvoveden käyttäminen on kätevää ja siitä erityistä plussaa.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Nainen28Vahvistettu osto

    Aivan ihana

    Rakastuin tähän tuotteeseen heti ekasta käyttökerrasta. En ollut koskaan ennen käyttänyt kasvosuihkeita, mutta kun tämän otin mukaan ihonhoitorutiineihini, niin kasvot alkoivat hehkumaan. Ei ole kaikkein edullisin, mutta aion ostaa lisää!