Sisältöön
Pomar

Pomar Orto kävelykengät

tuotteen arvosana 4/5

Siirry arvioihin6kappaletta
-

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Päällinen pehmeää soft nappanahkaa, vetoketju, erittäin tilava J-lesti, sporttinen taipuisa Traction -kumipohja, irroitettava muotoiltu geelityynypohjallinen.

Tuotetiedot
Materiaali

NAHKA, IRROITETTAVA GEELIPOHJALLINEN, ORTO, J-LESTI

Tuotekoodi

6420287071137

Arviot (6)

tuotteen arvosana 4/5

  • asiakkaan antama arvosana 3/5

    VaivasenluullinenVahvistettu osto

    Paremminkin rintava kuin leveä

    Pohjallinen/pohja ei ole yhtään leveämpi kuin esim. Leggeron normaali G-lesti, vaikka tämän piti olla leveä J! Vaivasenluille riittää tilaa niin kuin halusinkin, päkiäni vain leviää sivusuuntaan reilusti pohjan reunojen yli, mikä ei näytä kovin kauniilta. En saa rusetin kohdalta nauhoja ihan niin kireälle kuin haluaisin, koska nahkareunat ottavat jo kiinni toisiinsa. Pidän vetoketjusta, jonka ansiosta nauhoja ei tarvitse säätää juuri koskaan. Nopeaa!

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    ReumajalatVahvistettu osto

    Laadukkaat kengät

    Ostin mustaa nahkaa olevat Pomar Orto kävelykengät. Leveä lesti ja oikein hyvä minun jalkaani, Aluksi kenkä tuntui raskaalta, mutta siihen tottui nopeasti

  • asiakkaan antama arvosana 3/5

    Marjaana 25Vahvistettu osto

    En ollut ihan tyytyväinen

    Ostin Wiklundilta, Sokos, Turku pomarkengät. Kävelykengät, Pomar orto, 119, alennettu hinta miinus 40 %. Hyvän näköiset, kerrottiin leveämpi lesti. Mielestäni sopivan kokoiset. Vasta nyt otin käyttöön, en ollut tyytyäinen.Kävellessä molempien jalkojen reunaan tai nivelen kohdalla hiersi rikki, toisesta tuli veri sukan läpi ja todella kipeät nivelet, isovarpaan alapuolella. En pystynyt enää nillä kävelemään. Sievin kenkiä olen käyttänyt ja ne kesäkengät otin käyttöön uudelleen, vaikka ei vuodenaikaan sopivat. Niissä leveämpi lesti suomalaisille. Nyt ruvet menneet kiinni, mutta en uskaltane niitä käyttää. Pehmeän tuntuiset, ei enää jalassa ja kävellessä.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    Tepuli10Vahvistettu osto

    ihanan pehmeät

    kevyet ja tyylikkäät. lesti tarpeeksi iso ja sopii suomalaiseen jalkaan

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Kaisu45Vahvistettu osto

    Todella hyvät jalassa!

    Ei hikoa, kevyet kulkea, jalka ei väsy, siistit ja monikäyttöiset, tyylikkäät