Sisältöön
Dr. Bronner's

Dr Bronner's Bar soap Rose ruusu palasaippua 140 g

7,50 €
53,57 €/kg

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Dr. Bronner’sin Pure-Castile Ruusu palasaippua on vegaani ja orgaaninen. Mieto, tehokas ja hellävarainen saippua ei kuivata ihoasi. Paras nestemäinen saippuamme palasaippuan muodossa.

Tuoksu on miedompi kuin nestemäisessä saippuassa, koska se sisältää vähemmän eteerisiä öljyjä. Se on myös kosteuttavampi, sillä se sisältää erilaisen koostumuksen öljyjä ja suolaa (mikä tekee saippuasta kiinteän). Yhdistelmä orgaanisia extra neitsyt kookospähkinä-, palmu-, jojoba- ja happuöljyjä, aitojen eteeristen öljyjen kanssa, muodostavat ainutlaatuisen saippuan, joka pesee tehokkaasti hankaamatta ja muodostaa samettisen vaahdon, joka jättää ihon silkinpehmeäksi ja raikkaaksi.
Tätä monipuolista saippuaa voi käyttää käsien, vartalon, kasvojen ja hiusten pesuun.

Dr. Bronner'sin sitoutuminen sosiaaliseen oikeudenmukaisuuteen, ympäristön kestävyyteen ja progressiiviseen liiketoimintaan on osa yrityksen missiota panna käytäntöön yrityksen perustajan Emanuel Bronnerin kirjoittamat ja yrityksen ikonisiin etiketteihin painetut periaatteet. Dr. Bronner’sin kanssa voit joka päivä tehdä maailmasta vähän paremman. “We are All-One or None” Olemme kaikki yhtä tai emme mitään. All-One!

KÄYTTÖOHJE: Hyvä käsien, vartalon, kasvojen tai hiusten pesuun! Käytä aina tarvittaessa.

Tuotetiedot
Koko

140G

Ainesosat

Sodium Cocoate (Saponified Coconut Oil*‡), Sodium Palmate (Saponified Palm Oil*‡), Aqua, Glycerin*, Parfum (Natural Rose Fragrance), Sodium Olivate (Saponified Olive Oil*‡), Cannabis Sativa (Hemp) Seed Oil*, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Sodium Chloride (Sea Salt), Citric Acid, Tocopherol (Vitamin E), Citral?, Citronellol?, Geraniol?, Limonene?, Linalool?*Sertifioidut ekologiset ainesosat ‡ Sertifioidut reilun kaupan ainesosat ?Puhtaista eteerisistä öljyistä

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Yhdysvallat

Tuotekoodi

0018787231401