Sisältöön
Dr. Bronner's

Dr Bronner's Pure Castile liquid soap Peppermint Kastilian nestesaippua piparminttu 240 ml

12,90 €
53,75 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Dr. Bronner'sin 18-in-1 Castile nestemäinen saippuaklassikko, piparminttu, on vegaani ja monikäyttöinen saippua, joka on valmistettu luonnollisista orgaanisista kookos, oliivi, palmun siemen ja jojoba öljyistä.

Orgaaniset öljyt yhdessä aitojen eteeristen öljyjen kanssa muodostavat ainutlaatuisen saippuan, joka puhdistaa tehokkaasti ilman hankausta muodostaen samettisen vaahdon ja jättäen ihon silkinpehmeäksi ja raikkaaksi. Tätä monikäyttöistä saippuaa voit käyttää niin kasvoille, käsille, koko vartalolle kuin hiuksillekin. Lisäksi sitä voi käyttää myös laimennettuna esim. kodin puhdistukseen, lattioihin, työpisteisiin ja tiskiaineena. Dr Bronner's on perheyritys, joka on valmistanut saippuaa jo useamman sukupolven ajan.

Sarja on rakastettu, koska sen tuotteet ovat todella toimivia ja ympäristöystävällisiä. Saippua on biohajoava ja pakkaus 100% kierrätettävä pullo, jonka voi kierrättää aina uudelleen. Castile Liquid Soap nestemäinen saippua sisältää aitoja eteerisiä öljyjä, jotka mahdollistavat raikkaat tuoksut, mutta sitä on saatavilla myös tuoksuttomana ja tupla oliiviöljyllä (Baby-Mild Unscented).

Dr. Bronner'sin sitoutuminen sosiaaliseen oikeudenmukaisuuteen, ympäristön kestävyyteen ja progressiiviseen liiketoimintaan on osa yrityksen missiota panna käytäntöön yrityksen perustajan Emanuel Bronnerin kirjoittamat ja yrityksen ikonisiin etiketteihin painetut periaatteet. Dr. Bronner’sin kanssa voit joka päivä tehdä maailmasta vähän paremman. “We are All-One or None” Olemme kaikki yhtä tai emme mitään. All-One!

Lämmin vesi tuo vielä paremmin esiin luonnollisten eteeristen öljyjen hellivät aromit. Voit ottaa tämän saippuan mukaan myös retkille ja käyttää sitä järvessä kylpemiseen - se on 100% biohajoava.

Tuotetiedot
Koko

240ML

Ainesosat

Aqua, Potassium Cocoate (Saponified Coconut Oil*‡), Potassium Palm Kernelate (Saponified Palm Kernel Oil*‡), Potassium Olivate (Saponified Olive Oil*‡), Glycerin*, Mentha Arvensis Oil, Potassium Hempate (Saponified Hemp Oil*), Potassium Jojobate (Saponified Jojoba Oil*), Mentha Piperita Oil, Citric Acid, Tocopherol (Vitamin E), Limonene?|*sertifioidut ekologiset raaka-aineet ‡ sertifioidut reilun kaupan raaka-aineet ?puhtaista eteerisistä öljyistä

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Yhdysvallat

Käyttöohjeet

Saippuan määrä vaihtelee riippuen sen käyttötarkoituksesta.
Tässä joitakin esimerkkejä: Ota kämmennelle 2-3 tippaa ja vaahdota kasvot hellävaraisesti. Huuhtele hyvin. Vartalon pesuun riittää pieni annos saippuaa esim. pesukintaalle. Jalkakylpyä varten laita veteen 1,5 teelusikallista saippuaa. Käsien pesuun - 1:10 laimennus riittää. Kylpyyn riittää 2 ruokalusikallista tätä luonnon saippuaa tuomaan kylpyveteen ihanan tuoksun.

Tuotekoodi

0018787243305

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita