Sisältöön
Fiskars

Fiskars Hard Face 3,5 L /22cm kattila kannella

tuotteen arvosana 4.3/5

Siirry arvioihin8kappaletta
89,90 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Hard Face - kovimpaan jokapäiväiseen käyttöön. Paksupohjainen, alumiininen kattila kovaan käyttöön. Kestävimmän Hardtec Superior +™ -pinnoitteen tarttumattomuusominaisuudet on tehty kestämään. Modernia mustaa designia täydentää kuumentumaton kahva, joka pysyy viileänä ja takaa hyvän otteen ruokaa laittaessasi. Erityisen paksu pohja jakaa lämmön tehokkaasti ja tasaisesti. Energy Base -pohja on optimoitu 50% nopeampaan lämpenemiseen ja säästää 30% energiaa keraamisella liedellä, mutta toimii kaikilla liesillä. Valmistettu Suomessa.

Tuotetiedot
Väri

Musta

Koko

3,5L

Kokotiedot

24.5 (Leveys) x 13.3 (Korkeus) x 31 (Syvyys) cm

Muut ominaisuudet

Tarttumaton Hardtec Superior+ pinnoite
Paksu pohja:Alumiinirunko jakaa lämmön tasaisesti
Toimii täydellisesti kaikilla liesillä
Kuumentumaton kahva
Silikonireunainen lasikansi kahdella kaato-ominaisuudella

Alkuperämaa

Suomi

Materiaali

ALUMIINI

Mallinumero

Hard Face

Tuotekoodi

6411501702449

Arviot (8)

tuotteen arvosana 4.3/5

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    SariVahvistettu osto

    Hard face

    Laadukas ja tyylikäs kattila.

  • asiakkaan antama arvosana 2/5

    kaarina48Vahvistettu osto

    Fiskars Hard Face 3,5 l kattila

    Ostin kattilan ennen joulua lähinnä riisipuuron keittoa varten. Minulla on aikaisemminkin ollut vastaava, mutta huolellisen käytön jälkeenkin alkoi pinnoitus irrota, esim. kattilan kahvojen niittien sisäpuolien päältä, myös pohjan reunoilta. Uudessa kattilassa pinnoitusta ei ole laitettu niittien päälle, se on hyvä asia. Syystä tai toisesta pinnoitus uudessa kattilassa on huomattavasti karkeampi, ei voi verratakaan esim. saman sarjan paistinpannuihin, jotka ovat erityisen sileitä. Liekö kattila ollut ns. maanantai-kappale, mutta ei ole hintaansa nähden huippu, vaikka pitäisi olla valmistettu Suomessa. Petyin vähän näinkin hinnakkaaseen tuotteeseen. Kaikki tuotteet näköjään pitää NÄHDÄ ennen ostamista. Tuotetta ei voi palauttaakaan, koska paketointi on tehty niin omituisesti, että vain repimällä pahvin saa kattilan esille. Pitäisi pakata kunnolla laatikkoon, ihan saman verran veisi hyllytilaa. P.S. Riisipuuro meinasi palaa pohjaan, vaikka hämmensin sitä koko ajan n. tunnin verran! P.S.2. Kattilan ulkopuoli kyllä on sileä, olisipa samanlainen sisältäkin!

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    mammaVahvistettu osto

    hyvä

    Ei polta maitoruokaa pohjaan.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    AlluVahvistettu osto

    Hyvä ostos

    Vielä ei ole pitkää käyttökokemusta kattilasta, mutta olen ollut tähän asti tyytyväinen, yhtään puuroa ei ole palanut pohjaan. Bonuksena kotimaisuus ja onnistunut muotoilu kattila on niin kaunis katsella, ettei sitä tarvitse piilottaa kattilakaappiin, vaan se voi olla esillä tyhjänäkin.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    HamaVahvistettu osto

    Ensikokemuksella mainiosti toimiva tuote.

    Tyytyväinen jo pienelläkin käytöllä.