Sisältöön
Dreamfarm

Dreamfram mylly OrTwo

34,95 €
Haetaan myymäläsaatavuutta

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Ortwo on maustemylly, jota on kätevä käyttää yhdellä kädellä, mutta jonka todellinen teho paljastuu kahdella kädellä jauhettaessa. Perusasennossa Ortwo-myllyn kahvat ovat lähellä toisiaan, jolloin myllyä on helppo käyttää yhdellä kädellä. Kun myllyä halutaan käyttää kahdella kädellä, kahvat avautuvat reilusti erilleen, jolloin jauhatus sujuu erittäin nopeasti ja tehokkaasti. Kun maustettavaa on paljon, Ortwo-myllyllä työ käy vauhdikkaasti, eivätkä kokin kädet väsy myllyn pyöritykseen.
Ortwo-myllyssä on huipputerävä ja laadukas keraaminen koneisto, joka ei ruostu, vaikka myllyllä jauhettaisiin suolaa sisältäviä mausteseoksia. Koneistossa on kuusi karkeudensäätöä - erityisen hienosta karkeaan - ja se jauhaa sujuvasti niin suolaa, mausteita kuin siemeniäkin.
Lasista valmistettu maustesäiliö on helppo irrottaa ja kiertää takaisin kiinni myllyn runkoon, ja sen leveä suuaukko ja tasainen pohja helpottavat huomattavasti myllyn täyttämistä. Ortwo-myllyä voi säilyttää niin vaaka- kuin pystyasennossakin - pystyasennossa myllyn pieni kallistus (3 astetta takaviistoon) sekä valetun metallirungon reuna estävät ylimääräisten maustemurujen päätymistä koneistosta pöydälle tai keittiötasolle.
Ortwo-maustemylly on voittanut useita designpalkintoja, mm. RedDot, GIA ja Good Design Award.

Tuotetiedot
Väri

Teräs

Kokotiedot

10 (Leveys) x 6 (Korkeus) x 14.2 (Syvyys) cm

Muut ominaisuudet

- keraaminen koneisto ei ruostu vaikka myllyllä jauhettaisiin suolaa sisältäviä mausteseoksia
- kuusi karkeudensäätöä erityisen hienosta karkeaan
- jauhaa suolaa, mausteita ja siemeniä
- helppo täyttää
- materiaalit: koneisto aluminakeraamia ja ruostumatonta terästä, runko valettua sinkkiä, säiliö borosilikaattilasia, kahvat pyökkiä

Alkuperämaa

Sveitsi

Materiaali

KERAAMIIKKA, SINKKI, BOROSILIKAATTILASI, PYÖKKI

Mallinumero

DFOR7114

Tuotekoodi

9334084007114

Arviot (1)

arvosana4/5

 • arvosana4/5

  FamoVahvistettu osto

  arvosana4/5

  Famo
  Vahvistettu osto

  Kätevä

  Ostin jokin aika sitten tuotteen ja se on ahkerassa käytössä.

Ladataan