Sisältöön
Four Reasons

Four Reasons Color Mask Toning Treatment Bronze sävyttävä tehohoito 200 ml

tuotteen arvosana 5/5

Siirry arvioihin1kappale
16,90 €
84,50 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Sävyttävä tehohoito vaaleiksi tai vaaleanruskeiksi värjätyille hiuksille. Väripigmentit antavat hiuksille viileän metallisen, pronssin vivahteen ja ylläpitävät hiusväriä. Kasvipohjaiset proteiinit ja aminohapot vahvistavat hiuksia ja antavat upean kiillon. Hiusväri pysyy hehkuvan eloisana, hiukset terveinä ja hyvinvoivina.

Tuotetiedot
Väri

Bronze

Koko

200ML

Ainesosat

Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Propylene Glycol, Cetrimonium Chloride, Panthenol, Wheat Amino Acids, Hydrolyzed Wheat Gluten, Amodimethicone, Hydrolyzed Quinoa, Glycerin, Hydrolyzed Soy Protein, Trideceth-12, Ethylhexylglycerin, C11-15 Pareth-7, Hydrolyzed Corn Protein, Laureth-9, Phenoxyethanol, Parfum (Fragrance), Basic Red 51, Basic Orange 31, Basic Yellow 87, Basic Blue 99.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Italia

Tuotekoodi

6418414036173

Arviot (1)

tuotteen arvosana 5/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    laura89Vahvistettu osto

    Toimi kuten pitää

    Käytin tätä tuotetta eilen, koska olin hieman tyytymätön siihen kuinka vaalealta ja raitaiselta hiukseni näyttivät kampaamokäynnin jälkeen. Tämä tuote toimi erinomaisesti, oli helppo levittää ja oli kosteuttavakin. 5min hiuksissa riittää aikankin itselleni. Tasoitti väriäni kivasti ja olen nyt paljon tyytyväisempi hiusteni sävyyn. Ostan ehdottomasti lisää.