Sisältöön
Beurer

Beurer TL20 kirkasvalolamppu

49,95 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Päivänvalon vähentyessä selvästi syksyllä ja talvella sekä ihmisten pysyessä enemmän sisätiloissa valon puutteen vaikutukset voivat näkyä kaamosmasennuksena. Kaamosmasennuksen oireet voivat ilmaantua useilla tavoilla kuten vaihteleva mieliala, energian puute, unen tarve, ruokahaluttomuus ja keskittymisvaikeudet.

Beurer-kirkasvalolaitteet on tarkoitettu kompensoimaan erityisesti päivänvalon puutteen aiheuttamia oireita. Kirkasvalolaitteet simuloivat päivänvalon 10 000 luksin voimakkuutta, johon normaalien valaisimien kirkkaus ei riitä. Beurer-kirkasvalolaitteet ovat sertifioituja lääkinnällisiä laitteita.

Beurer-kirkasvalolaitteita suositellaan käytettävän pimeimpänä vuodenaikana päivittäin klo 6–20 välillä. Jo 30–60 minuutin päivittäinen kirkasvalohoito voi auttaa jaksamisessa ja helpottaa kaamosmasennuksen oireita. Kirkasvalohoito on sitä tehokkaampaa, mitä aikaisemmin aamulla se aloitetaan. Tämän takia kirkasvalohoito aloitetaan pian heräämisen jälkeen, käytännössä tavallisesti kello 6–10. Vuorokausirytmin erojen vuoksi voi kuitenkin myös muina vuorokaudenaikoina saadusta kirkasvalohoidosta olla hyötyä. Kirkasvalolaitetta voit käyttää kuinka usein haluat, mutta hoidon näkökulmasta parhaat tulokset saadaan aikaan, kun laitetta käytetään päivittäin vähintään kahden tunnin ajan.

Beurer TL20 -kirkasvalolamppu on pienen kokonsa ja kevyen painonsa puolesta otettavissa helposti mukaan vaikkapa päivittäin työpaikalle tai pidemmälle matkalle. Pienikokoinen lamppu on myös helppo sijoittaa lähellesi vaikkapa työpöydällä, joten voit nauttia hoidosta vaikkapa lukemisen tai työnteon lomassa. Tasaisen kirkas ja välkkymätön valo on lempeä silmille. Laite on asetettavissa pysty- tai vaaka-asentoon. Kätevällä jalustalla voit asettaa laitteen kahteen eri kallistuskulmaan.

Tuotetiedot
Väri

White

Kokotiedot

13 (Leveys) x 21 (Korkeus) x 1.5 (Syvyys) cm

Muut ominaisuudet

- Ihanteellinen esim. työpöydälle tai mukaan matkalle
- Asetettavissa vaaka-, ja pystyasentoon
- Kirkasvalopaneelin mitat: 16,5 x 8,5 cm
- Voimakkuus 10 000 lx, 10 cm etäisyydeltä käytettynä
- Valonlähde: LED
- Helppokäyttöinen, vain yksi painike
- Erittäin kirkas ja tasainen vilkkumaton valo
- Sertifioitu lääkinnällinen laite
- Verkkovirtakäyttöinen, johdon pituus n. 175 cm

Takuu

Takuu 3 vuotta/Garanti 3 år

Tuotekoodi

4211125608033

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita