Sisältöön
MÁDARA

Madara Skin Equal Foundation meikkivoide 30 ml

tuotteen arvosana 4.3/5

Siirry arvioihin36kappaletta
46,90 €
1 563,33 €/l
Valittu väri:50 Golden sand
  • 50 Golden sand
  • 20 IVORY
  • 10 Porcelain
  • 30 Rose Ivory
  • 40 Sand

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Vihdoinkin meikkivoide, joka on tasa-arvoinen ihosi ja arvojesi kanssa. Luonnonkosmetiikan asiantuntijoiden kehittämä puhtaan omantunnon meikkivoide. Ihoon sulautuva sävy saa aikaan kuulauden, joka tuskin edes näyttää meikatulta. Parhaimman lopputuloksen saat sormin levittämällä. Pohjusta kasvot ihotyypillesi sopivalla MÁDARA-kosteusvoiteella. Tarvitessasi UVA/UVB -suojaa käytä alla SPF30 Plant Stem Cell Age-Defying Face Sunscreen -aurinkosuojaa. Levitä pieni määrä meikkivoidetta tasaisesti kasvoille. Kerrostamalla saat peittävämmän lopputuloksen. Lisäämällä muutaman tipan Cosmic Drops Buildable Highlighter -korostuväriä meikkivoiteen joukkoon kasvot saavat kaunista hehkua. Voit myös sekoittaa kahta tai useampaa eri meikkivoidetta ja saada sävyn sulautumaan kesä- tai talvi-iholle. Käytä tummempia sävyä luodaksesi iholle luonnolliset varjostukset. Sekoita tuotteet lämpimin sormin. Se auttaa sävyjä sulautumaan kauniisti yhteen. Odota 5 minuuttia, ennenkuin levität kasvoille muuta meikiä, ellet halua tuotteiden sekoittuvan. Levitä meikkivoide sormin tai käytä meikkisivellintä, -sientä tai beauty blenderiä.

Tuotetiedot
Ainesosat

INGREDIENTS/INCI: Aloe Barbadensis (Aloe) Leaf Juice*, Dicaprylyl Carbonate, Isoamyl Laurate, Zinc Oxide, Butylene Glycol, Polyglyceryl-3 Polyricinoleate, Oryza Sativa (Rice) Bran Oil, Vegetable (Olus) Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Wax, Oryza Sativa (Rice) Bran Wax, Rhus Succedanea (Wax Tree) Fruit Wax, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Sodium Chloride, Sodium PCA, Xanthan Gum, Sodium Dehydroacetate, Paeonia Lactiflora (Peonia) Root Extract, Vaccinium Myrtillus (Blueberry) Fruit Extract*, Aluminum Hydroxide, Aroma/Fragrance, Glycolipids, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate, Ascorbyl Palmitate (Vitamin C), Tocopherol (Vitamin E), Potassium Hydroxide, Limonene**, Linalool**, +/- [CI 77891 (Titanium Dioxide ,CI 77491, CI 77492, CI 77499 (Iron Oxides)]***

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Luonnonkosmetiikkatuote

Kyllä

Alkuperämaa

Latvia

Valmistaja

Oy Transmeri AB

Tuotekoodi

4752223000492

Arviot (36)

tuotteen arvosana 4.3/5

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    KatriVahvistettu osto

    Parhaimpia luonnonkosmetiikan meikkivoiteita

    Tuote on monelta osin erinomainen: hyvä koostumus, helppo levittää ja mukava kevyt tuntuma iholla. Tätä kannattaa laittaa kevyt kerros niin on parhaimmillaan, itselläni epäpuhtauksia ihossa joten ei täysin peitä niitä ja lisäksi peitän toisella tuotteella.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Hm87Vahvistettu osto

    Täydellinen iholla

    Helppo levittää ja näyttää luonnolliselta. Voi lisätä tarvittaessa paksumman kerroksen juhliin ja arkena kevyemmin. Antaa myös hyvän peittävyyden omaan ruusufinni ihottumaani. Kokeiltuani en enää vaihda toiseen.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    Katariina

    Lähes 5 tähden meikkivoide luonnonkosmetiikassa

    Olen käyttänyt tätä jo pitkään, on luottotuote. Tämä pysyy parhaiten herkästi rasvoittuvalla ihollani, levittyy superhyvin ja näyttää hyvältä koko päivän ellei tarvitse hangata kasvoja. Ei imeydy ihoon, vaan jää pinnalle. Siksi tuote ei sovi mielestäni kerrostukseen, eli tätä tulee käyttää kevyesti. Ei ole kaikista peittävin, joten jos tarvitsee peittää lisää, niin peittarilla ne kohdat. Sävyt 40 ja 50 sopii minulle, 40 talvella ja 50 kesällä. Pumppu ei toimi tämän kanssa hyvin, vaan on avattava koko korkki ja annosteltava korkin pillillä tuotetta kädelle. Pieniä miinuksia, mutta silti luottotuotteeni!

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    Laura

    Luonnollinen lopputulos

    Ohut koostumus, joka on helppo levittää. Jättää kauniin, kuulaan pinnan ja tasoittaa ihon sävyä. Hyvä meikkivoide kun kaipaa kevyttä peittävyyttä ja luonnollista lopputulosta. Yksi luonnonkosmetiikan parhaista. Ivory 20 sopiva sävy vaalealle suomalaiselle iholle.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    SusuVahvistettu osto

    Sulautuu hyvin ihoon

    Kiva meikkivoide jolla saa heleän lopputuloksen