Sisältöön
Philips

Philips kotiparturi HC5612/15

tuotteen arvosana 4.2/5

Siirry arvioihin5kappaletta
42,95 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Trim-n-Flow Pro ohjauskampa on muotoiltu siten, että leikatut hiukset putoavat käytön aikana tehokkaasti pois, eivätkä pidemmätkään hiukset takerru kiinni. Näin hiustenleikkuu onnistuu ilman keskeytyksiä. Innovatiivinen kaksipuolinen DualCut -teräyksikkö leikkaa hiuksiasi kaksi kertaa yksiosaista terää nopeammin. Laitteessa on 28 lukittavaa pituusasetusta jotka voidaan kätevästi valita kääntämällä zoomausrengasta. Kahden säädettävän kamman avulla saat säädettyä leikkuupituudeksi 3-28mm 1 mm välein. Lisäksi mukana on 2 mm sänkikampa ja ilman kampaa leikattaessa laite leikkaa hiukset 0,5 mm pituuteen. Laite soveltuu johdottomaan ja johdolliseen käyttöön ja sen tehokkaasta akusta riittää virtaa 75 minuutin ajoon kun se on täyteen ladattu 8 tunnissa. Kotiparturi on vedenpitävä joten sen puhdistus on helppoa tehdä vedellä suoraan hanan alla. Itseteroittuvat ruostumattomasta teräksestä valmistetut terät pysyvät terävinä vuosia. Laite on ergonomisesti muotoiltu joten sitä on helppo ja miellyttävä käyttää, eikä ote lipsu kohokuvioidun kahvan ansiosta.

Tuotetiedot
Väri

SININEN

Muut ominaisuudet

28 lukittavaa pituusasetusta
terät ruostumatonta terästä
trim-n-flow pro tekniikka
dualcut-tekniikka
johdolliseen ja johdottomaan käyttöön
8 h latauksella 75min käyttöaika
täysin pestävä

Takuu

Takuu 2 vuotta/Garanti 2 år

Alkuperämaa

Indonesia

Materiaali

MUOVI/METALLI

Tuotekoodi

8710103897835

Arviot (5)

tuotteen arvosana 4.2/5

  • asiakkaan antama arvosana 3/5

    PasikasiVahvistettu osto

    Toimiva perusparturi

    On paljon kätevämpi, ku aiempi johdollinen versio. Saa hyvän ja luistamattoman otteen koneesta. Ainoa miinuspuoli on, ku täytyy vaihtaa toinen leikkausohjuri, jos haluu millin paksuista jälkee. Mut ainaskaan ei mee liika lyhkäseks, ku käyttää 3mm - 15mm -ohjurii. 'Portaaton' säätö leikkauspituudessa plussaa.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    TarjaVahvistettu osto

    Näppärä

    Koti käyttöön näppärä

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    ToniVahvistettu osto

    Hyvä hinta-laatusuhde!

    Todella hyvä akunkesto ja terä leikkaa hyvin hiusta sekä partaa, lisäksi leikkauspituuden säätörulla on mainio käytössä.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    028oNVahvistettu osto

    Todella hyvää kone !

    Ostin kuukausi sitten olen tosi tyytyväinen, vähän kallista kyllä..

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    njellonaVahvistettu osto

    Loistava hinta-laatu-suhde!

    Philipsin kotiparturilla voi siistiä ja lyhentää helposti (myös johdottomana ja useita pituusteriä) ja aikaa säästäen niin miesten lyhyemmän tukan kuin naisten pidemmät hiukset, tämän helpommaksi ei voi hiusten leikkuu tai siistiminen korona-aikana mennä!