Sisältöön

Jo Malone London Myrrh&Tonka Body Cream Intense vartalovoide 175ml

87,00 €
497,14 €/l

Myymäläsaatavuus

Saatavilla2 myymälässä

Tuotekuvaus

Täyteläinen, käsinpoimittu Namibian mirha sekoitettuna lämpimään manteliin ja vaniljan kukoistavaan makeuteen luovat yhdessä ylhäisen ja ylellisen tuoksun. Vartalovoide sisältää ihoa helliviä öljyjä, kuten jojoba-, kookos- ja manteliöljyä. Ne kosteuttavat ihoa ja saavat sen näyttämään säteilevältä. Pitää ihon kosteutettuna 24 tuntia.
Alkutuoksu: Laventeli, hunaja ja heinä avaavat tuoksun aromaattisilla vivahteillaan.
Sydäntuoksu: Namibian mirhan täyteläiset aromit yhdistettynä meripihkaan saavat sydäntuoksuun sen ominaisen itämaisen vivahteen.
Lopputuoksu: Tonkapapu yhdessä mantelin, vaniljan ja tupakan kanssa tuovat lopputuoksuun täyteläisyyttä ja pehmeyttä.

LUO OMA TÄYDELLINEN TUOKSUPARI.
Voit luoda oman Jo Malone London tuoksuyhdistelmän kerrostamalla hajuvesiämme vartalotuoksuilla, käsisaippuoilla ja -voiteilla sekä vartalovoiteilla. Tuoksun ei välttämättä edes tarvitse olla sama, vaan voit luoda oman, persoonallisen sekoituksesi. Kokeile suosikki yhdistelmät:
Myrrh & Tonka ja Poppy & Barley
Saa aikaan kukkaisen tuoksun ripauksella kodikasta lämpöä. Mirhan ja tonkapapujen sekä unikkojen ja ohran yhdistelmä luo aistikkaan, kukkaisen tuoksuparin, jossa ohranjyvät yhdistyvät tonkapapujen lisäksi täyteläiseen vaniljaan.
Myrrh & Tonka ja Bronze Wood & Leather
Lämmittää ja voimistaa tuoksua savuisen puun ja nahan aromeilla. Mirhan ja tonkapapujen aromit yhdistettynä metsäisiin puun aromeihin ja nahkaan luo tumman, itämaisen tuoksuparin.

Koko

175ML

Tuotekoodi

0690251071944