Sisältöön

Jo Malone London Myrrh&Tonka Body Cream Intense vartalovoide 175ml

87,00 €
497,14 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Täyteläinen, käsinpoimittu Namibian mirha sekoitettuna lämpimään manteliin ja vaniljan kukoistavaan makeuteen luovat yhdessä ylhäisen ja ylellisen tuoksun. Vartalovoide sisältää ihoa helliviä öljyjä, kuten jojoba-, kookos- ja manteliöljyä. Ne kosteuttavat ihoa ja saavat sen näyttämään säteilevältä. Pitää ihon kosteutettuna 24 tuntia.
Alkutuoksu: Laventeli, hunaja ja heinä avaavat tuoksun aromaattisilla vivahteillaan.
Sydäntuoksu: Namibian mirhan täyteläiset aromit yhdistettynä meripihkaan saavat sydäntuoksuun sen ominaisen itämaisen vivahteen.
Lopputuoksu: Tonkapapu yhdessä mantelin, vaniljan ja tupakan kanssa tuovat lopputuoksuun täyteläisyyttä ja pehmeyttä.

LUO OMA TÄYDELLINEN TUOKSUPARI.
Voit luoda oman Jo Malone London tuoksuyhdistelmän kerrostamalla hajuvesiämme vartalotuoksuilla, käsisaippuoilla ja -voiteilla sekä vartalovoiteilla. Tuoksun ei välttämättä edes tarvitse olla sama, vaan voit luoda oman, persoonallisen sekoituksesi. Kokeile suosikki yhdistelmät:
Myrrh & Tonka ja Poppy & Barley
Saa aikaan kukkaisen tuoksun ripauksella kodikasta lämpöä. Mirhan ja tonkapapujen sekä unikkojen ja ohran yhdistelmä luo aistikkaan, kukkaisen tuoksuparin, jossa ohranjyvät yhdistyvät tonkapapujen lisäksi täyteläiseen vaniljaan.
Myrrh & Tonka ja Bronze Wood & Leather
Lämmittää ja voimistaa tuoksua savuisen puun ja nahan aromeilla. Mirhan ja tonkapapujen aromit yhdistettynä metsäisiin puun aromeihin ja nahkaan luo tumman, itämaisen tuoksuparin.

Tuotetiedot
Koko

175ML

Tuotekoodi

0690251071944

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita