Sisältöön

Jo Malone London Bronze Wood&Leather Cologne Intense EdT tuoksu 100ml

149,00 €
1 490,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Paahteisen auringon ja savun tuoksu sekoittuu nahkaan. Eloisan katajan aromi yhdistettynä raikkaaseen greippiin luo mysteerisen tuoksun.
Alkutuoksu: Alkutuoksun avaa hieman hapan greippi, joka tekee tuoksusta raikkaan ja sopivan kirpeän.
Sydäntuoksu: Lämmin, hieman puinen sydäntuoksu tuo kokonaisuuten aistikkuutta.
Lopputuoksu: Nahkainen ja metsäinen lopputuoksu saa aikaan käsintehdyn, aidon tuoksumielikuvan.

Kuinka käyttää hajuvesiämme?
Hajuvedet ovat paitsi asun viimeistelijöitä, myös tunnelman ja tuoksumuistojen luojia sekä persoonallisuutemme esiintuojia. Levitä hajuvettä kehosi pulssikohtiin, niihin, joissa tunnet sydämen sykkeesi erityisen hyvin, eli ranteisiin, niskaan, korvien taakse ja polvitaipeisiin – lämpö stimuloi hajuvettä ja saa sen parhaat puolet esiin. Voit myös kerrostaa hajuvesiämme vartalotuoksuilla, käsisaippuoilla ja -voiteilla sekä vartalovoiteilla. Tuoksun ei välttämättä edes tarvitse olla sama, vaan voit luoda oman, persoonallisen sekoituksesi. Loppujen lopuksi, enemmän on enemmän!

SUOSITUT YHDISTELMÄT
Bronzewood & Leather ja Grapefruit
Varma mielialan kohottaja ja piristäjä. Tumman metsän aromit yhdistettynä nahan ja greipin tuoksuun luovat tuoksuyhdistelmän, joka on mysteerinen, lämmin ja nostattava.
Bronzewood & Leather ja Myrrh & Tonka
Pehmeää lämpöä ja aistillista syvyyttä. Tumman metsän aromit yhdistettynä nahan ja mirhan sekä tonkapapujen tuoksuun luovat lumoavan, itämaisen tuoksuparin, josta ei syvyyttä puutu.

Tuotetiedot
Koko

100ML

Tuotekoodi

0690251071340