Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

Jo Malone London Jasmine Sambac & Marigold Cologne EdT tuoksu 100 ml

149,00 €
1 490,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Seesteinen Arabian jasmiini, jonka valkoiset nuput ovat herkät kuin aamukaste. Tuoksussa aistittavissa Intian kukkamarketin huumaava tuoksu. Herkkä Arabian jasmiini yhdistyy tuoksussa eloisaan kehäkukkaan ja eksoottiseen ylang ylangiin. Viimeistelty meripihkan ja vaniljan lämmöllä.
Alkutuoksu: Samettikukan hedelmäinen, vihreä aromi antaa tuoksulle energisen vivahteen.
Sydäntuoksu: Valkokukkainen Intian jasmiini tuo sydäntuoksuun hienostuneen ja valovoimaisen vivahteen.
Lopptuoksu: Hartsilla on vahamainen koostumus ja hieman vaniljainen tuoksu. Yhdessä jasmiinin kanssa ne tuovat lopputuoksuun koukuttavaa syvyyttä ja täyteläisyyttä.

Kuinka käyttää hajuvesiämme?
Hajuvedet ovat paitsi asun viimeistelijöitä, myös tunnelman ja tuoksumuistojen luojia sekä persoonallisuutemme esiintuojia. Levitä hajuvettä kehosi pulssikohtiin, niihin, joissa tunnet sydämen sykkeesi erityisen hyvin, eli ranteisiin, niskaan, korvien taakse ja polvitaipeisiin – lämpö stimuloi hajuvettä ja saa sen parhaat puolet esiin. Voit myös kerrostaa hajuvesiämme vartalotuoksuilla, käsisaippuoilla ja -voiteilla sekä vartalovoiteilla. Tuoksun ei välttämättä edes tarvitse olla sama, vaan voit luoda oman, persoonallisen sekoituksesi. Loppujen lopuksi, enemmän on enemmän!

SUOSITUT YHDISTELMÄT
Jasmine Sambac & Marigold ja Wood Sage & Sea Salt
Puun lämpöä ja merisuolan rouheutta. Arabian jasmiinin sekä kehäkukkien tuoksu yhdistettynä salviaan ja merisuolaan luovat koukuttavan, kukkaisen tuoksuparin, jossa on häivähdys metsän raikkautta.
Jasmine Sambac & Marigold ja Rose & White Musk
Ruusuisen raikas ja puuterisen pehmeä lopputulos. Arabian jasmiinin sekä kehäkukkien tuoksu yhdistettynä ruusuun ja valkoiseen myskiin luovat koukuttavan, kukkaisen tuoksun.

Tuotetiedot
Koko

100ML

Tuotekoodi

0690251059225

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita