Sisältöön

Jo Malone London Wild Bluebell Body Crème vartalovoide 175 ml

65,00 €
371,43 €/l
Valittu koko:

Myymäläsaatavuus

Saatavilla3 myymälässä

Tuotekuvaus

Vartalovoide, joka tuoksuu kissankelloilta, liljoilta ja persimonilta. Lumoavan hienostunut tuoksu. Täyteläinen ja ylellinen vartalovoide sisältää ihoa helliviä öljyjä, kuten jojoba-, kookos- ja manteliöljyä. Ne kosteuttavat ihoa ja saavat sen näyttämään säteilevältä. Pitää ihon kosteutettuna 24 tuntia.
Alkutuoksu: Villinä kasvava kissankello, lehtivihreän raikkaus ja neilikka yhdessä tuovat alkutuoksuun makeutta ja mausteisuutta.
Sydäntuoksu: Persimonin makeus sekoittuu täyteläiseen, kermaisiin aromeihin tässä sydäntuoksussa.
Lopputuoksu: Valkoinen myski tuo lopputuoksuun pehmeyttä ja puuterimaisuutta.

Kuinka käytän?
Annostele kosteusvoidetta ihollesi ja levitä huolellisesti.

LUO OMA TÄYDELLINEN TUOKSUPARI.
Voit luoda oman Jo Malone London tuoksuyhdistelmän kerrostamalla hajuvesiämme vartalotuoksuilla, käsisaippuoilla ja -voiteilla sekä vartalovoiteilla. Tuoksun ei välttämättä edes tarvitse olla sama, vaan voit luoda oman, persoonallisen sekoituksesi. Kokeile suosikki yhdistelmät:
Wild Bluebell ja Poppy & Barley
Saa aikaan kukkaisen tuoksun ripauksella kodikasta lämpöä. Villinä kasvavat kissankellot ja unikot yhdessä ohran kanssa luovat makean, herkullisen ja lämpimän tuoksuparin.
Wild Bluebell ja Tuberose Angelica
Kukkaistuoksun humalluttavaa ihanuutta. Villinä kasvavat kissankellot ja tuberoosa luovat yhdessä aistikkaan, kukkaisen tuoksuparin.

Tuotekoodi

0690251040315