Sisältöön

Jo Malone London Nectarine Blossom & Honey Body Crème vartalovoide 175 ml

65,00 €
371,43 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Lontoon Covent Gardenin aikaisilla aamumarkkinoilla mehevä nektariinin tuoksu yhdistyy sulavasti persikkaan, mustaherukkaan ja herkkien kevätkukkien tuoksuun. Loppusilauksen antaa akaasiahunajan makeus. Herkullinen ja leikkisä kokonaisuus. Öljyä sisältävä täyteläinen vartalovoide, joka kosteuttaa tehokkaasti sekä ravitsee ja suojaa, antaen samalla ihollesi ihanan tuoksun.
Alkutuoksu: Syvän makea aromi tuo alkutuoksuun kirpeän vivahteen.
Sydäntuoksu: Akaasiahunaja tuo sydäntuoksuun pehmeän ja makean aromin.
Lopputuoksu: Mehevä, pehmeä ja persikkainen lopputuoksu.

Kuinka käytän?
Levitä sopiva määrä iholle ja hiero vartalolle.

LUO OMA TÄYDELLINEN TUOKSUPARI.
Voit luoda oman Jo Malone London tuoksuyhdistelmän kerrostamalla hajuvesiämme vartalotuoksuilla, käsisaippuoilla ja -voiteilla sekä vartalovoiteilla. Tuoksun ei välttämättä edes tarvitse olla sama, vaan voit luoda oman, persoonallisen sekoituksesi. Kokeile suosikki yhdistelmät:
Nectarine Blossom & Honey ja Vetiver & Golden Vanilla
Lisää tuoksuun eleganttia lämpöä ja vaniljan pehmeyttä. Nektariininkukkien ja hunajan sekä vetiveriaheinän ja vaniljan yhdistelmä luo herkullisen, metsäisen tuoksuparin. Makea persikka syventyy elegantilla vetiveriaheinällä.
Nectarine Blossom & Honey ja Peony & Blush Suede
Aistikasta ylellisyyttä ja kukkaloistoa. Nektariininkukkien ja hunajan aromit yhdistettynä pioniin ja mokkanahkaan luo ilahduttavan, hedelmäisen tuoksuparin. Persikat yhdessä kirpeiden omenoiden ja kukkaan puhjenneiden pionien kanssa ovat vastustamaton yhdistelmä.

Tuotetiedot
Koko

175ML

Tuotekoodi

0690251040254

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita