Sisältöön

Jo Malone London English Pear & Freesia Bath Oil kylpyöljy 250 ml

54,00 €
216,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Syksyn tuoksu. Aistikas vastapoimitun päärynäsadon tuoksu yhdistyy suuren freesiakimpun tuoksuun. Mukana myös vivahteita meripihkasta ja patsulista. Herkullinen ja säteilevä. Luo itsellesi ylellinen kylpyhetki tämän kylpyöljyn avulla. Öljy sisältää manteli-, jojoba- ja avokadoöljyä, jotka ovat luonnon omia ihoa pehmentäviä ja hoitavia ainesosia. Hoida ihoasi samalla kun ylellinen tuoksu täyttää kylpyhuoneesi.
Alkutuoksu: Innovatiivinen ainesosa tuo alkutuoksuun harvinaisen yhdistelmän raikkautta ja täyteläisyyttä.
Sydäntuoksu: Raikas freesia antaa tuoksulle sen hienostuneen ja persoonallisen vivahteen.
Lopputuoksu: Täyteläinen patsuliöljy tuo lopputuoksuun ripauksen puuta ja kestävyyttä.

Kuinka käytän?
Kaada pieni määrä öljyä valuvan veden joukkoon ja luo itsellesi kylpykokemys, joka jättää ihon silkinpehmeäksi. Huuhtele hyvin.

LUO OMA TÄYDELLINEN TUOKSUPARI.
Voit luoda oman Jo Malone London tuoksuyhdistelmän kerrostamalla hajuvesiämme vartalotuoksuilla, käsisaippuoilla ja -voiteilla sekä vartalovoiteilla. Tuoksun ei välttämättä edes tarvitse olla sama, vaan voit luoda oman, persoonallisen sekoituksesi. Kokeile suosikki yhdistelmät:
English Pear & Freesia ja Nectarine Blossom & Honey
Tuo lisää mehukkuutta ja makeutta. Englantilaisten päärynöiden ja freesioiden aromit yhdistettynä nektariinin kukkien sekä hunajan tuoksuun luovat makean, herkullisen ja hedelmäisen tuoksuparin.
English Pear & Freesia ja Mimosa & Cardamom
Käärii tuoksuun käsinkosketeltavan lämmöntunteen. Englantilaisten päärynöiden, freesioiden, mimosan sekä kardemumman yhdistelmä luovat kultaisena hehkuvan, kukkaisen tuoksun, josta ei makeutta puutu.

Tuotetiedot
Koko

250ML

Tuotekoodi

0690251041473

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita