Sisältöön

Jo Malone London Tuberose Angelica Body Crème vartalovoide 175 ml

87,00 €
497,14 €/l

Myymäläsaatavuus

Saatavilla3 myymälässä

Tuotekuvaus

Vartalovoide, joka tuoksuu kukilta ja vehreydeltä. Mukana ripaus karhunputken voimakkuutta. Täyteläinen ja ylellinen vartalovoide sisältää ihoa helliviä öljyjä, kuten jojoba-, kookos- ja manteliöljyä. Ne kosteuttavat ihoa ja saavat sen näyttämään säteilevältä. Pitää ihon kosteutettuna 24 tuntia.
Alkutuoksu: Maanläheinen ja aromaattinen karhunputki tuo alkutuoksuun hienostuneen ja pippurisen vivahteen.
Sydäntuoksu: Huumaavan upealta tuoksuva valkoinen tuberoosa jättää sydäntuoksusta aistikkaan ja kiehtovan tuoksumuiston.
Lopputuoksu: Meripihkan aromi käärii lopputuoksun lämpimään, metsäiseen syleilyyn.

Kuinka käytän?
Annostele kosteusvoidetta ihollesi ja levitä huolellisesti.

LUO OMA TÄYDELLINEN TUOKSUPARI.
Voit luoda oman Jo Malone London tuoksuyhdistelmän kerrostamalla hajuvesiämme vartalotuoksuilla, käsisaippuoilla ja -voiteilla sekä vartalovoiteilla. Tuoksun ei välttämättä edes tarvitse olla sama, vaan voit luoda oman, persoonallisen sekoituksesi. Kokeile suosikki yhdistelmät:
Tuberose Angelica ja Peony & Blush Suede
Aistikasta ylellisyyttä ja kukkaloistoa. Tuberoosan, pionien ja mokkanahan yhdistemä luo ylellisen, kukkaisen tuoksun josta ei lämpöä ja huumaavuutta puutu.
Tuberose Angelica ja Jasmine Sambac & Marigold
Lämmittää aistikkaalla, kukkaisella tuoksullaan. Tuberoosa ja jasmiini yhdistettynä samettikukkiin luovat ylellisen, kukkaisen tuoksuparin. Tuberoosan terälehdet ja jasmiini muodostavat suuren, huumaavantuoksuisen kukkakimpun.

Koko

175ML

Tuotekoodi

0690251044528