Sisältöön

Jo Malone London Basil & Neroli Cologne EdT tuoksu 100 ml

119,00 €
1 190,00 €/l
Valittu koko:

Myymäläsaatavuus

Saatavilla3 myymälässä

Tuotekuvaus

Kuin Lontoo parhaimmillaan ja innostavimmillaan! Flirttaile nerolin ja basilikan kanssa. Leikkisä, raikas, hauska ja täynnä seikkailuja!
Alkutuoksu: Basilikan vihreä energia ja pippurin voima tuovat ennalta-arvaamattoman vivahteen tähän Sitruksiseen alkutuoksuun.
Sydäntuoksu: Käsinpoimittujen appelsiininkukkien, eli nerolin aromit sydäntuoksussa ovat raikkaita, vihreitä ja elegantteja.
Lopputuoksu: Valkoinen myski tuo lopputuoksuun pehmeyttä ja puuterimaisuutta.

Kuinka käyttää hajuvesiämme?
Hajuvedet ovat paitsi asun viimeistelijöitä, myös tunnelman ja tuoksumuistojen luojia sekä persoonallisuutemme esiintuojia. Levitä hajuvettä kehosi pulssikohtiin, niihin, joissa tunnet sydämen sykkeesi erityisen hyvin, eli ranteisiin, niskaan, korvien taakse ja polvitaipeisiin – lämpö stimuloi hajuvettä ja saa sen parhaat puolet esiin. Voit myös kerrostaa hajuvesiämme vartalotuoksuilla, käsisaippuoilla ja -voiteilla sekä vartalovoiteilla. Tuoksun ei välttämättä edes tarvitse olla sama, vaan voit luoda oman, persoonallisen sekoituksesi. Loppujen lopuksi, enemmän on enemmän!

SUOSITUTTU YHDISTELMÄ
Basil & Neroli ja English Pear & Freesia
Pehmentävä, lempeä ja nautinnollinen vaikutus. Basilika ja neroli yhdistettynä englantilaisten päärynöiden ja freesioiden tuoksuun luovat pirskahtelevan ja kukkaisen tuoksuparin.

Tuotekoodi

0690251047840