Sisältöön

Jo Malone London Pomegranate Noir Body Crème vartalovoide 175 ml

65,00 €
371,43 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Vartalovoide, joka tuoksuu rubiininpunaisilta granaattiomenoilta, makealta vadelmalta ja luumulta, sekä mausteiselta roseepippurilta. Täyteläinen ja ylellinen vartalovoide sisältää ihoa helliviä öljyjä, kuten jojoba-, kookos- ja manteliöljyä. Ne kosteuttavat ihoa ja saavat sen näyttämään säteilevältä. Pitää ihon kosteutettuna 24 tuntia.
Alkutuoksu: Granaattiomenan mehukkuus tuo alkutuoksuun herkullisen vivahteen.
Sydäntuoksu: Itämaisten liljojen huumaava, mausteinen aromi sykähdyttää sydäntuoksussa.
Alkutuoksu: Paraguaynverapuun savuinen puun tuoksu pyyhkäisee yli lopputuoksussa, jättäen jäljelle aistikkaan tuoksumuiston.

Kuinka käytän?
Annostele kosteusvoidetta ihollesi ja levitä huolellisesti.

LUO OMA TÄYDELLINEN TUOKSUPARI.
Voit luoda oman Jo Malone London tuoksuyhdistelmän kerrostamalla hajuvesiämme vartalotuoksuilla, käsisaippuoilla ja -voiteilla sekä vartalovoiteilla. Tuoksun ei välttämättä edes tarvitse olla sama, vaan voit luoda oman, persoonallisen sekoituksesi. Kokeile suosikki yhdistelmät:
Pomegranate Noir ja Lime Basil & Mandarin
Raikas kuin aamukasteinen nurmikko. Granaattiomenan ja limebasilikan sekä mandariinin yhdistelmä luo kirpeän, houkuttelevan tuoksuparin, jossa raikkaat sitrukset sekoittuvat mehukkaisiin aromeihin.
Pomegranate Noir ja 154
Lisää tuoksuun hienostuneen, hieman mutkikkaan vivahteensa. Granaattiomenan ja 154:n aromit luovat hienostuneen, metsäisen tuoksuparin, joka on raikastettu mandariinillla ja pehmennetty vaniljalla.

Tuotetiedot
Koko

175ML

Tuotekoodi

0690251040292