Sisältöön

Jo Malone London Lime Basil & Mandarin Bath Oil kylpyöljy 250 ml

54,00 €
216,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Jo Malone London nimikkotuoksu, jossa mausteinen basilika ja aromaattinen valkoinen timjami tuovat yllättävän vivahteen yhdistettynä limen kirpeyteen sekä Karibianmeren raikkaaseen tuulahdukseen. Moderni klassikko. Luo itsellesi ylellinen kylpyhetki tämän kylpyöljyn avulla. Öljy sisältää manteli-, jojoba- ja avokadoöljyä, jotka ovat luonnon omia ihoa pehmentäviä ja hoitavia ainesosia. Hoida ihoasi samalla kun ylellinen tuoksu täyttää kylpyhuoneesi.
Alkutuoksu: Iloinen ja kirpeä mandariini sekoitettuna pirteään limeen tuo alkutuoksuun energistä raikkautta.
Sydäntuoksu: Basilikan vihreä energia ja pippurin voima tuovat ennalta-arvaamattoman vivahteen tähän sitruksiseen sydäntuoksuun.
Lopputuoksu: Puinen tuoksu tuo meripihkaista ja lämmintä aromia lopputuoksuun.

Kuinka käytän?
Kaada pieni määrä öljyä valuvan veden joukkoon ja luo itsellesi kylpykokemys, joka jättää ihon silkinpehmeäksi. Huuhtele hyvin.

LUO OMA TÄYDELLINEN TUOKSUPARI.
Voit luoda oman Jo Malone London tuoksuyhdistelmän kerrostamalla hajuvesiämme vartalotuoksuilla, käsisaippuoilla ja -voiteilla sekä vartalovoiteilla. Tuoksun ei välttämättä edes tarvitse olla sama, vaan voit luoda oman, persoonallisen sekoituksesi.

Kokeile suosikki yhdistelmät:
Lime Basil & Mandarin ja Dark Amber & Ginger Lily
Tuo lisää aistikkuutta ja syvyyttä tuoksuun. Limebasilikan ja mandariinin aromit yhdistettynä tummaan meripihkaan sekä tummaan orkideaan luovat persoonallisen, metsäisen tuoksuparin, joka täydentyy inkiväärin ja sitrusten raikkaudella.
Lime Basil & Mandarin ja Wood Sage & Sea Salt
Puun lämpöä ja merisuolan rouheutta. Limebasilikan ja mandariinin aromit yhdistettynä salviaan ja merisuolaan luovat raikkaan, metsäisen tuoksuparin.

Tuotetiedot
Koko

250ML

Tuotekoodi

0690251038541

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita