Sisältöön

Jo Malone London Pomegranate Noir Body & Hand Wash vartalo- ja käsisaippua 250 ml

33,00 €
132,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Virkistävä valkohilpan siemenöljyä sisältävä vartalo- ja käsisaippua, joka puhdistaa hellävaraisesti ja luo samalla mehukkaan granaattiomenan, makean vadelman ja luumun sekä mausteisen roseepippurin tuoksun ympärillesi. Paranneltu koostumus jättää ihosi pehmeäksi ja hoidetuksi. Kirkas geelimäinen koostumus muuttuu iholla pehmeäksi vaahdoksi ja aistikas tuoksu täyttää kylpyhuoneesi.
Alkutuoksu: Granaattiomenan mehukkuus tuo alkutuoksuun herkullisen vivahteen.
Sydäntuoksu: Itämaisten liljojen huumaava, mausteinen aromi sykähdyttää sydäntuoksussa.
Alkutuoksu: Paraguaynverapuun savuinen puun tuoksu pyyhkäisee yli lopputuoksussa, jättäen jäljelle aistikkaan tuoksumuiston.

Kuinka käytät?
Annostele pieni määrä käsisaippuaa kosteisiin käsiin, vaahdota ja huuhtele huolellisesti.

LUO OMA TÄYDELLINEN TUOKSUPARI.
Voit luoda oman Jo Malone London tuoksuyhdistelmän kerrostamalla hajuvesiämme vartalotuoksuilla, käsisaippuoilla ja -voiteilla sekä vartalovoiteilla. Tuoksun ei välttämättä edes tarvitse olla sama, vaan voit luoda oman, persoonallisen sekoituksesi. Kokeile suosikki yhdistelmät:
Pomegranate Noir ja Lime Basil & Mandarin
Raikas kuin aamukasteinen nurmikko. Granaattiomenan ja limebasilikan sekä mandariinin yhdistelmä luo kirpeän, houkuttelevan tuoksuparin, jossa raikkaat sitrukset sekoittuvat mehukkaisiin aromeihin.
Pomegranate Noir ja 154
Lisää tuoksuun hienostuneen, hieman mutkikkaan vivahteensa. Granaattiomenan ja 154:n aromit luovat hienostuneen, metsäisen tuoksuparin, joka on raikastettu mandariinillla ja pehmennetty vaniljalla.

Tuotetiedot
Koko

250ML

Tuotekoodi

0690251052912

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita