Sisältöön

Jo Malone London Tuberose Angelica Cologne Intense EdT tuoksu 50 ml

99,00 €
1 980,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Valkoisten kukkien kuningatar. Sensuelli. Lopputuoksussa ripaus karhunputken voimakkutta. Huumaava ja haluttava.
Alkutuoksu: Maanläheinen ja aromaattinen karhunputki tuo alkutuoksuun hienostuneen ja pippurisen vivahteen.
Sydäntuoksu: Huumaavan upealta tuoksuva valkoinen tuberoosa jättää sydäntuoksusta aistikkaan ja kiehtovan tuoksumuiston.
Lopputuoksu: Meripihkan aromi käärii lopputuoksun lämpimään, metsäiseen syleilyyn.

Kuinka käyttää hajuvesiämme?
Hajuvedet ovat paitsi asun viimeistelijöitä, myös tunnelman ja tuoksumuistojen luojia sekä persoonallisuutemme esiintuojia. Levitä hajuvettä kehosi pulssikohtiin, niihin, joissa tunnet sydämen sykkeesi erityisen hyvin, eli ranteisiin, niskaan, korvien taakse ja polvitaipeisiin – lämpö stimuloi hajuvettä ja saa sen parhaat puolet esiin. Voit myös kerrostaa hajuvesiämme vartalotuoksuilla, käsisaippuoilla ja -voiteilla sekä vartalovoiteilla. Tuoksun ei välttämättä edes tarvitse olla sama, vaan voit luoda oman, persoonallisen sekoituksesi. Loppujen lopuksi, enemmän on enemmän!

SUOSITUT YHDISTELMÄT
Tuberose Angelica ja Peony & Blush Suede
Aistikasta ylellisyyttä ja kukkaloistoa. Tuberoosan, pionien ja mokkanahan yhdistemä luo ylellisen, kukkaisen tuoksun josta ei lämpöä ja huumaavuutta puutu.
Tuberose Angelica ja Jasmine Sambac & Marigold
Lämmittää aistikkaalla, kukkaisella tuoksullaan. Tuberoosa ja jasmiini yhdistettynä samettikukkiin luovat ylellisen, kukkaisen tuoksuparin. Tuberoosan terälehdet ja jasmiini muodostavat suuren, huumaavantuoksuisen kukkakimpun.

Tuotetiedot
Koko

50ML

Tuotekoodi

0690251045815

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita