Sisältöön

Jo Malone London Peony & Blush Suede Cologne EdT tuoksu 100 ml

119,00 €
1 190,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Huumaava, nautinnollinen ja flirttaileva. Pionien runsas tuoksu yhdistyy mehukkaaseen omenaan ja jasmiiniin, ruusuun sekä tarhaneilikkaan. Tuoksunautinnon viimeistelee pehmeä ja puuterinen mokkanahka.
Alkutuoksu: Kirpeä alkutuoksu joka saa voimansa täydellisten punaisten omenoiden mehukkuudesta.
Sydäntuoksu: Pionit sekä hunajan ja ruusun vivahteet levittäytyvät sydäntuoksussa valloilleen.
Lopputuoksu: Mokkanahka tuo lopputuoksuun tekstuuria ja pionin kukkaisuus taas aistikkuutta.

Kuinka käyttää hajuvesiämme?
Hajuvedet ovat paitsi asun viimeistelijöitä, myös tunnelman ja tuoksumuistojen luojia sekä persoonallisuutemme esiintuojia. Levitä hajuvettä kehosi pulssikohtiin, niihin, joissa tunnet sydämen sykkeesi erityisen hyvin, eli ranteisiin, niskaan, korvien taakse ja polvitaipeisiin – lämpö stimuloi hajuvettä ja saa sen parhaat puolet esiin. Voit myös kerrostaa hajuvesiämme vartalotuoksuilla, käsisaippuoilla ja -voiteilla sekä vartalovoiteilla. Tuoksun ei välttämättä edes tarvitse olla sama, vaan voit luoda oman, persoonallisen sekoituksesi. Loppujen lopuksi, enemmän on enemmän!

SUOSITUT YHDISTELMÄT
Peony & Blush Suede ja English Pear & Freesia
Pehmentävä, lempeä ja nautinnollinen vaikutus. Pionien ja mokkanahan aromit yhdistettynä englantilaisiin päärynöihin ja freesiaan luovat herkullisen, makean, mutta silti herkän tuoksuparin.
Peony & Blush Suede ja Velvet Rose & Oud
Kietoo tuoksun sen lopulliseen kukoistukseen. Pionien ja mokkanahan aromit yhdistettynä tummanpunaisiin ruusuihin ja agarpuuhun luovat tumman, syvän kukkaisen tuoksuparin.

Tuotetiedot
Koko

100ML

Tuotekoodi

0690251028412