Sisältöön

Jo Malone London Grapefruit Cologne EdT tuoksu 30 ml

58,00 €
1 933,33 €/l
Valittu koko:

Myymäläsaatavuus

Saatavilla3 myymälässä

Tuotekuvaus

Yltäkylläinen Espanjan rannikoilla kasvavien mehukkaiden greippien tuoksu. Rosmariini, piparminttu ja maustepippuri tuovat sopivaa mausteisuutta greipin aurinkoiseen tuoksuun. Raikas ja mieltä nostattava.
Alkutuoksu: Alkutuoksun avaa hieman hapan greippi, joka tekee tuoksusta raikkaan ja sopivan kirpeän.
Sydäntuoksu: Rosmariini, laventeli, kamferipuu ja minttu tuovat sydäntuoksuun aromaattisuutta ja selkeyttä.
Lopputuoksu: Sammaleen vehreys ja pehmeys tekevät lopputuoksusta metsäisen ja lämpimän.

Kuinka käyttää hajuvesiämme?
Hajuvedet ovat paitsi asun viimeistelijöitä, myös tunnelman ja tuoksumuistojen luojia sekä persoonallisuutemme esiintuojia. Levitä hajuvettä kehosi pulssikohtiin, niihin, joissa tunnet sydämen sykkeesi erityisen hyvin, eli ranteisiin, niskaan, korvien taakse ja polvitaipeisiin – lämpö stimuloi hajuvettä ja saa sen parhaat puolet esiin. Voit myös kerrostaa hajuvesiämme vartalotuoksuilla, käsisaippuoilla ja -voiteilla sekä vartalovoiteilla. Tuoksun ei välttämättä edes tarvitse olla sama, vaan voit luoda oman, persoonallisen sekoituksesi. Loppujen lopuksi, enemmän on enemmän!

SUOSITUT YHDISTELMÄT
Grapefruit ja Red Roses
Saa aikaan puhtaan, ruusuisen tuoksun. Greipin ja punaisten ruusujen yhdistelmä luo iloisen ja raikkaan tuoksuparin, jossa on häivähdys sitruksen raikkautta ja nostattavaa vaikutusta.
Grapefruit ja Dark Amber & Ginger Lily
Tuo lisää aistikkuutta ja syvyyttä tuoksuun. Greipin ja tumman meripihkan sekä tumman orkidean yhdistelmä luo aistikkaan ja samettisen tuoksuparin, jossa on mukana myös häivähdys sitruksen raikkautta ja nostattavaa vaikutusta.

Ainesosat

Alcohol Denat., Water\aqua\eau, Fragrance (parfum), Limonene, Linalool, Geraniol, Citral, Eugenol, Alpha-isomethyl Ionone, Coumarin, Amyl Cinnamal, Citronellol, Bht

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Tuotekoodi

0690251000104