Sisältöön

Jo Malone London Velvet Rose & Oud Cologne EdT tuoksu 100 ml

149,00 €
1 490,00 €/l
Valittu koko:

Myymäläsaatavuus

Saatavilla3 myymälässä

Tuotekuvaus

Tumma ja täyteläinen damaskonruusu, joka yhdistyy savuiseen ja aromaattiseen agarpuun tuoksuun. Mausteisuutta lisää myös neilikka.
Alkutuoksu: Neilikka antaa alkutuoksulle oman mausteisen lämmön ja rikkauden.
Sydäntuoksu: Damaskonruusu on ruusulakije, joka tuo tähän sydäntuoksuun vivahteen sen kuplivaa ja raikasta ydintä.
Lopputuoksu: Agarpuun rikkaat aromit tuovat sopivaa syvyyttä ja tummuutta lopputuoksuun.

Kuinka käyttää hajuvesiämme?
Hajuvedet ovat paitsi asun viimeistelijöitä, myös tunnelman ja tuoksumuistojen luojia sekä persoonallisuutemme esiintuojia. Levitä hajuvettä kehosi pulssikohtiin, niihin, joissa tunnet sydämen sykkeesi erityisen hyvin, eli ranteisiin, niskaan, korvien taakse ja polvitaipeisiin – lämpö stimuloi hajuvettä ja saa sen parhaat puolet esiin. Voit myös kerrostaa hajuvesiämme vartalotuoksuilla, käsisaippuoilla ja -voiteilla sekä vartalovoiteilla. Tuoksun ei välttämättä edes tarvitse olla sama, vaan voit luoda oman, persoonallisen sekoituksesi. Loppujen lopuksi, enemmän on enemmän!

SUOSITUT YHDISTELMÄT
Velvet Rose & Oud ja Peony & Blush Suede
Aistikasta ylellisyyttä ja kukkaloistoa. Tummat ruusut ja agarpuu yhdistettynä pioneihin ja mokkanahkaan luovat ylellisen, kukkaisen tuoksuparin täynnä voimaa.
Velvet Rose & Oud ja Pomegranate Noir
Syvyyttä ja aistikkuutta. Tummat ruusut ja agarpuu yhdistettynä granaattiomenaan luo intensiivisen, kukkaisen tuoksuparin, jossa ruusujen aromia on terästetty punaisen pippurin ja itämaisten liljojen aromeilla.

Tuotekoodi

0690251026074