Sisältöön

Jo Malone London Orange Blossom Cologne EdT tuoksu 30 ml

65,00 €
2 166,67 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Englannin maaseuduilla villinä kasvava kuusama, joka ikään kuin herää eloon pimeän tullen. Ruusu ja davanaöljy tuovat tuoksuun vivahteen aromaattisuutta ja hedelmäisyyttä. Sammal antaa tuoksulle puisen loppuvivahteen ja auringonpaiste on lämmittänyt sen.
Alkutuoksu: Säkenöivä kukkainen aromi avaa alkutuoksun katkeransuloisella vivahteellaan.
Sydäntuoksu: Keväinen syreeni tuo lumoavan kukkivan vivahteen sydäntuoksuun.
Lopputuoksu: Kurjenmiekkojen elegantti aromi antaa lopputuoksulle sen puuterimaisen, hienostuneen vivahteen.

Kuinka käyttää hajuvesiämme?
Hajuvedet ovat paitsi asun viimeistelijöitä, myös tunnelman ja tuoksumuistojen luojia sekä persoonallisuutemme esiintuojia. Levitä hajuvettä kehosi pulssikohtiin, niihin, joissa tunnet sydämen sykkeesi erityisen hyvin, eli ranteisiin, niskaan, korvien taakse ja polvitaipeisiin – lämpö stimuloi hajuvettä ja saa sen parhaat puolet esiin. Voit myös kerrostaa hajuvesiämme vartalotuoksuilla, käsisaippuoilla ja -voiteilla sekä vartalovoiteilla. Tuoksun ei välttämättä edes tarvitse olla sama, vaan voit luoda oman, persoonallisen sekoituksesi. Loppujen lopuksi, enemmän on enemmän!

SUOSITUT YHDISTELMÄT
Orange Blossom ja Grapefruit
Varma mielialan kohottaja ja piristäjä. Appelsiininkukkien aromi yhdistettynä greippiin luo säteilevän, kukkaisen tuoksuparin, joka kuplii iloa.
Orange Blossom ja Velvet Rose & Oud
Kietoo tuoksun sen lopulliseen kukoistukseen. Appelsiininkukkkien tuoksu yhdistettynä tummanpunaisiin ruusuihin ja mystiseen agarpuuhun luo rikkaan, lämpimän ja mystisen tuoksuparin.

Tuotetiedot
Koko

30ML

Tuotekoodi

0690251006564

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita