Sisältöön

Jo Malone London Mimosa & Cardamom Cologne EdT tuoksu 100 ml

130,00 €
1 300,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Herkkä, kultainen mimosa yhdistyy vastajauhetun kardemumman mausteiseen tuoksuun. Täyteläinen tonkapapu ja pehmeä santelipuu täydentyvät puuterisen damaskonruusun tuoksulla. Lämmin, eteerinen ja lumoava tuoksu.
Alkutuoksu: Kardemumman mausteinen aromi tuo alkutuoksuun ripauksen sitruunaa, joka avaa tuoksun kukkaista sydäntä.
Sydäntuoksu: Mimosa tuo sydäntuoksuun ripauksen hunajaisuutta ja kukkaisuutta.
Lopputuoksu: Tonkapapu yhdessä mantelin, vaniljan ja tupakan kanssa tuovat lopputuoksuun täyteläisyyttä ja pehmeyttä.

Kuinka käyttää hajuvesiämme?
Hajuvedet ovat paitsi asun viimeistelijöitä, myös tunnelman ja tuoksumuistojen luojia sekä persoonallisuutemme esiintuojia. Levitä hajuvettä kehosi pulssikohtiin, niihin, joissa tunnet sydämen sykkeesi erityisen hyvin, eli ranteisiin, niskaan, korvien taakse ja polvitaipeisiin – lämpö stimuloi hajuvettä ja saa sen parhaat puolet esiin. Voit myös kerrostaa hajuvesiämme vartalotuoksuilla, käsisaippuoilla ja -voiteilla sekä vartalovoiteilla. Tuoksun ei välttämättä edes tarvitse olla sama, vaan voit luoda oman, persoonallisen sekoituksesi. Loppujen lopuksi, enemmän on enemmän!

SUOSITUT YHDISTELMÄT
Mimosa & Cardamom ja Red Roses
Saa aikaan puhtaan, ruusuisen tuoksun. Mimosan ja kardemumman aromit yhdistettynä punaisiin ruusuihin luovat aistikkaan, kukkaisen ja hunajaisen tuoksuparin.
Mimosa & Cardamom ja Myrrh & Tonka
Pehmeää lämpöä ja aistillista syvyyttä. Mimosan ja kardemumman aromit yhdistettynä mirhaan ja tonkapapuihin luovat kaiken sisäänsä käärivän, kukkaisen ja hunajaisen tuoksuparin.

Tuotetiedot
Koko

100ML

Tuotekoodi

0690251042319