Sisältöön

Jo Malone London Wild Bluebell Cologne EdT tuoksu 30 ml

65,00 €
2 166,67 €/l
Valittu koko:

Myymäläsaatavuus

Saatavilla3 myymälässä

Tuotekuvaus

Kissankellojen mieto makeus yhdistettynä liljojen herkkyyteen ja persimonien herkullisuuteen luo tämän tuoksun ytimen. Lumoavan hienostunut tuoksu.
Alkutuoksu: Villinä kasvava kissankello, lehtivihreän raikkaus ja neilikka yhdessä tuovat alkutuoksuun makeutta ja mausteisuutta.
Sydäntuoksu: Persimonin makeus sekoittuu täyteläiseen, kermaisiin aromeihin tässä sydäntuoksussa.
Lopputuoksu: Valkoinen myski tuo lopputuoksuun pehmeyttä ja puuterimaisuutta.

Kuinka käyttää hajuvesiämme?
Hajuvedet ovat paitsi asun viimeistelijöitä, myös tunnelman ja tuoksumuistojen luojia sekä persoonallisuutemme esiintuojia. Levitä hajuvettä kehosi pulssikohtiin, niihin, joissa tunnet sydämen sykkeesi erityisen hyvin, eli ranteisiin, niskaan, korvien taakse ja polvitaipeisiin – lämpö stimuloi hajuvettä ja saa sen parhaat puolet esiin. Voit myös kerrostaa hajuvesiämme vartalotuoksuilla, käsisaippuoilla ja -voiteilla sekä vartalovoiteilla. Tuoksun ei välttämättä edes tarvitse olla sama, vaan voit luoda oman, persoonallisen sekoituksesi. Loppujen lopuksi, enemmän on enemmän!

SUOSITUT YHDISTELMÄT
Wild Bluebell ja Poppy & Barley
Saa aikaan kukkaisen tuoksun ripauksella kodikasta lämpöä. Villinä kasvavat kissankellot ja unikot yhdessä ohran kanssa luovat makean, herkullisen ja lämpimän tuoksuparin.
Wild Bluebell ja Tuberose Angelica
Kukkaistuoksun humalluttavaa ihanuutta. Villinä kasvavat kissankellot ja tuberoosa luovat yhdessä aistikkaan, kukkaisen tuoksuparin.

Tuotekoodi

0690251021741