Sisältöön

Jo Malone London Wood Sage & Sea Salt Cologne EdT tuoksu 100 ml

130,00 €
1 300,00 €/l
Valittu koko:

Myymäläsaatavuus

Saatavilla3 myymälässä

Tuotekuvaus

Pakene arkea rannikolle. Aaltojen pieksemät hiekkarannat, raikas ilma ja meren suolaisuus. Tämä raikas tuoksu on saanut inspiraationsa luonnosta. Mukana ripaus salviaa. Täynnä voimaa ja iloa.
Alkutuoksu: Myskimalvan siemenet tuovat alkutuoksuun tekstuuria ja hienostuneisuutta.
Sydäntuoksu: Merisuolan rouheus tuo tekstuuria ja raikkautta tähän sydäntuoksuun.
Lopputuoksu: Salvian metsäinen, aromaattinen tuoksu vie lähemmäs luontoa.

Kuinka käyttää hajuvesiämme?
Hajuvedet ovat paitsi asun viimeistelijöitä, myös tunnelman ja tuoksumuistojen luojia sekä persoonallisuutemme esiintuojia. Levitä hajuvettä kehosi pulssikohtiin, niihin, joissa tunnet sydämen sykkeesi erityisen hyvin, eli ranteisiin, niskaan, korvien taakse ja polvitaipeisiin – lämpö stimuloi hajuvettä ja saa sen parhaat puolet esiin. Voit myös kerrostaa hajuvesiämme vartalotuoksuilla, käsisaippuoilla ja -voiteilla sekä vartalovoiteilla. Tuoksun ei välttämättä edes tarvitse olla sama, vaan voit luoda oman, persoonallisen sekoituksesi. Loppujen lopuksi, enemmän on enemmän!

SUOSITUT YHDISTELMÄT
Wood Sage & Sea Salt ja Grapefruit
Varma mielialan kohottaja ja piristäjä. Salvian ja merisuolan aromit yhdistettynä greippiin luovat energisoivan, sitruksisen tuoksuparin, josta ei puutu myöskään sammaleista metsäisyyttä.
Wood Sage & Sea Salt ja Dark Amber & Ginger Lily
Tuo lisää aistikkuutta ja syvyyttä tuoksuun. Salvian ja merisuolan aromit yhdistettynä meripihkaan ja liljoihin luovat persoonallisen, metsäisen tuoksun, jossa on myös häivähdys merta.

Tuotekoodi

0690251033713