Sisältöön

Jo Malone London Lime Basil & Mandarin Cologne EdT tuoksu 30 ml

65,00 €
2 166,67 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Jo Malone London nimikkotuoksu, jossa mausteinen basilika ja aromaattinen valkoinen timjami tuovat yllättävän vivahteen yhdistettynä limen kirpeyteen sekä Karibianmeren raikkaaseen tuulahdukseen. Moderni klassikko.
Alkutuoksu: Iloinen ja kirpeä mandariini sekoitettuna pirteään limeen tuo alkutuoksuun energistä raikkautta.
Sydäntuoksu: Basilikan vihreä energia ja pippurin voima tuovat ennalta-arvaamattoman vivahteen tähän sitruksiseen sydäntuoksuun.
Lopputuoksu: Puinen tuoksu tuo meripihkaista ja lämmintä aromia lopputuoksuun.

Kuinka käyttää hajuvesiämme?
Hajuvedet ovat paitsi asun viimeistelijöitä, myös tunnelman ja tuoksumuistojen luojia sekä persoonallisuutemme esiintuojia. Levitä hajuvettä kehosi pulssikohtiin, niihin, joissa tunnet sydämen sykkeesi erityisen hyvin, eli ranteisiin, niskaan, korvien taakse ja polvitaipeisiin – lämpö stimuloi hajuvettä ja saa sen parhaat puolet esiin. Voit myös kerrostaa hajuvesiämme vartalotuoksuilla, käsisaippuoilla ja -voiteilla sekä vartalovoiteilla. Tuoksun ei välttämättä edes tarvitse olla sama, vaan voit luoda oman, persoonallisen sekoituksesi. Loppujen lopuksi, enemmän on enemmän!

SUOSITUT YHDISTELMÄT
Lime Basil & Mandarin ja Dark Amber & Ginger Lily
Tuo lisää aistikkuutta ja syvyyttä tuoksuun. Limebasilikan ja mandariinin aromit yhdistettynä tummaan meripihkaan sekä tummaan orkideaan luovat persoonallisen, metsäisen tuoksuparin, joka täydentyy inkiväärin ja sitrusten raikkaudella.
Lime Basil & Mandarin ja Wood Sage & Sea Salt
Puun lämpöä ja merisuolan rouheutta. Limebasilikan ja mandariinin aromit yhdistettynä salviaan ja merisuolaan luovat raikkaan, metsäisen tuoksuparin.

Tuotetiedot
Koko

30ML

Tuotekoodi

0690251000036