Sisältöön

Jo Malone London Blackberry & Bay Cologne Edt tuoksu 30 ml

65,00 €
2 166,67 €/l

Myymäläsaatavuus

Saatavilla2 myymälässä

Tuotekuvaus

Tuoksu kuljettaa lapsuusmuistoihin ja karhunvatukoiden poimintaan. Mustaviinimarjojen armoit tuovat makean säväyksensä ja karhunvatukoiden lehdet kirpeän lisänsä tuoksuun. Eloisa ja vehreä.
Alkutuoksu: Mustaviinimarjat tuovat makean säväyksensä ja karhunvatukoiden lehdet kirpeän lisänsä tähän alkutuoksuun.
Sydäntuoksu: Laakerinlehdet ja galbanum-öljy tuovat sydäntuoksuun raikkaita vihreitä vivahteita.
Lopputuoksu: Setripuun kuiva aromi tuo lopputuoksuun syvyyttä.

Kuinka käyttää hajuvesiämme?
Hajuvedet ovat paitsi asun viimeistelijöitä, myös tunnelman ja tuoksumuistojen luojia sekä persoonallisuutemme esiintuojia. Levitä hajuvettä kehosi pulssikohtiin, niihin, joissa tunnet sydämen sykkeesi erityisen hyvin, eli ranteisiin, niskaan, korvien taakse ja polvitaipeisiin – lämpö stimuloi hajuvettä ja saa sen parhaat puolet esiin. Voit myös kerrostaa hajuvesiämme vartalotuoksuilla, käsisaippuoilla ja -voiteilla sekä vartalovoiteilla. Tuoksun ei välttämättä edes tarvitse olla sama, vaan voit luoda oman, persoonallisen sekoituksesi. Loppujen lopuksi, enemmän on enemmän!

SUOSITUT YHDISTELMÄT
Blackberry & Bay ja Lime Basil & Mandarin
Raikas kuin aamukasteinen nurmikko. Karhunvatukka ja laakerinlehti yhdistettynä limebasilikaan ja mandariiniin luovat hedelmäisen, eloisan ja tuoksuparin.
Blackberry & Bay ja Velvet Rose & Oud
Kietoo tuoksun sen lopulliseen kukoistukseen. Karhunvatukka ja laakerinlehti yhdistettynä tummanpuhuviin ruusuihin luovat rikkaan, kukkaise

Koko

30ML

Ainesosat

Alcohol Denat., Fragrance (parfum), Water\aqua\eau, Limonene, Linalool, Citronellol, Farnesol, Hydroxycitronellal, Geraniol, Citral, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Tris(tetramethylhydroxypiperidinol) Citrate, Tocopherol, Bht, Dilauryl Thiodipropionate

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Tuotekoodi

0690251026098