Sisältöön
DIOR

DIOR Sauvage Parfum tuoksu 100 ml

170,00 €
1 700,00 €/l
Haetaan myymäläsaatavuutta

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Uusi ja tiivistetty tulkinta Sauvage-tuoksusta yhdistää raikkauden lämpimän itämaisiin vivahteisiin ja rajuun kauneuteen, joka herää iholla henkiin.
François Demachy, Dior Perfumer-Creator, haki tuoksuun innoitusta koskemattomasta erämaasta tummansinisen yötaivaan alla ja rätisevän nuotion ilmaan nousevista aromeista.
Tämä on uuden rajaseudun tuoksu: tulkinta, joka on juovuttava ylistys autioiden erämaiden tenholle.

"Sauvage on kuin loppumaton sävel. Sen äärimmäisen tiivis koostumus sisältää hienovaraisia vivahteita, jotka luovat ainutlaatuisia valon välkähdyksiä. Sauvage Parfumia luodessani kuvittelin, kuinka intensiivinen raikkaus kohtaa itämaisten sävyjen pehmeän syvyyden. Säilytin Sauvage-tuoksun voimakkaan sielun antamalla tuoksulle yön sävyjä, eläimellistä vetovoimaa ja pyöreyttä."
François Demachy, Dior Perfumer-Creator

Sauvage Parfumin voimakkaan aromaattinen raikkaus kirkastuu, kun siihen lisätään ripaus kypsän mausteista mandariinia. Tuoksussa erottuvat mehevän tonkapavun nahkamaiset ja kitkerät aromit ja sitä dominoivat Sri Lankan santelipuun vivahteet.
Sauvage Parfumin sisältämä santelipuu on peräisin Sri Lankasta tilalta, jonka kanssa Dior on tehnyt yhteistyötä yli 10 vuotta. Tämän santelipuun syvä tuoksu ja ainutlaatuiset ominaisuudet taataan erityisillä viljelymenetelmillä.
Santelipuu on vaikeasti kasvatettava laji, joten sitä valvotaan kasvun alkuvaiheissa, minkä jälkeen se ’vapautetaan’ kasvamaan villinä tiluksilla, joissa luonto saa tehdä tehtävänsä.
Puu kasvaa karuissa olosuhteissa ilman ihmisen väliintuloa ja levittää oksiaan taistellen elintilastaan. Se voi kasvaa jopa 100-vuotiaaksi ja 12-metriseksi! Näin saa alkunsa Sauvage-tuoksussa käytettävä santelipuu, jonka harvinainen tuoksu on sekä voimakas että täyteläinen.

Tuotetiedot
Koko

100ML

Alkuperämaa

Ranska

Mallinumero

C099600455

Tuotekoodi

3348901486385

Arviot (150)

arvosana4,7/5

 • arvosana5/5

  MiksuVahvistettu osto

  arvosana5/5

  Miksu
  Vahvistettu osto

  Sitä mitä hainkin

  Sauvage haju ei jätä kylmäksi, toimii.

 • arvosana5/5

  Bob123Vahvistettu osto

  arvosana5/5

  Bob123
  Vahvistettu osto

  Mahtava tuoksu

  Varma valinta iltaan

 • arvosana5/5

  SauvageVahvistettu osto

  arvosana5/5

  Sauvage
  Vahvistettu osto

  Oli tosi mahtava

  Olen ollut tyytyväinen sitä.

 • arvosana4/5

  NaistenmiesVahvistettu osto

  arvosana4/5

  Naistenmies
  Vahvistettu osto

  Ihan hyvä tuoksu

  Ostin tämän noin kuukausi sitten ja olen ollut tyytyväinen.

 • arvosana5/5

  JekkuVahvistettu osto

  arvosana5/5

  Jekku
  Vahvistettu osto

  Paras parfym ikinä

  Parfymi on kiistatta paras joka minulla on ikinä ollut ja minulla on ollut eri tuoksuja paljon. Tuoksu säilyy iholla pitkään. Tuoksu tässä on niin hyvä että vastaantulevat ihmiset välillä kehuvat. Eli toimii!

Ladataan