Sisältöön
BOSS tuoksut

Hugo Boss The Scent Absolute for Him EdP tuoksu 50 ml

103,00 €
2 060,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

BOSS The Scent Absolute for Him Eau de Parfum tarjoaa rikkaamman ja intensiivisemmän tulkinnan alkuperäisestä maskuliinisesta BOSS The Scent -tuoksusta. Sen tunnusomaiset ainesosat – stimuloiva inkivääri ja eksoottiset Maninka-hedelmät – yhdistyvät mondian juurten kiihottavaan voimaan ja vetiverin eleganssiin, jotka luovat täysin viettelevän, täysin riippuvuutta aiheuttavan miesten Eau de Parfumin.

Mausteiset, stimuloivat inkiväärin ylätuoksut houkuttelevat aistit vastustamattomasti hajuveden hypnoottiseen sydämeen, jossa sekoittuvat Maninka-hedelmän addiktoiva, rommilla maustettu makeus ja Mondia-juurten aistillisuus. Vetiver tuo savuista, miehekästä eleganssia tämän maskuliinisen tuoksun pohjavivahteeseen, kun se viipyy viettelevästi iholla.

Parfyymi Bruno Jovanovicin luoma BOSS The Scent Absolute for Him Eau de Parfum on hienostunut ja valloittava amber -tuoksu. Se on ylellisessä, raskaasta, hiotusta lasista valmistetussa hajuvesipullossa, joka on metallihäkissä - se vangitsee ja pitää sisällään ehdottoman koukuttavan Eau de Parfumin rikkaan intensiteetin.

Tuotetiedot
Koko

50ML

Alkuperämaa

Saksa

Tuotekoodi

3614228719049