Sisältöön
DIOR

DIOR JOY by Dior EdP Intense tuoksu 50 ml

tuotteen arvosana 3.9/5

Siirry arvioihin8kappaletta
127,00 €101,60 €
2 540,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Ladataan

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

JOY by Dior Eau de Parfum Intense -tuoksu on kuin kukkien ilotulitus, jossa häikäisevän kirkas sitruuna sekoittuu onnenruusun ja jasmiinin väriloistoon. Pohjatuoksussa on santelipuun syleilevän puumainen vivahde, jossa on ripaus vaniljaa.

Tuotetiedot
Koko

50ML

Alkuperämaa

Ranska

Tuotekoodi

3348901487511

Arviot (8)

tuotteen arvosana 3.9/5

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    PäKäCatVahvistettu osto

    Uusi tuoksu

    Pitkän harkinnan ja koesuihkuttelujen jälkeen ostin tämän tuoksun itselleni. Sokoksella oli 20% ale, joten sekin vaikutti ostoajankohtaan. Tuoksu erilainen kuin muut ihastukseni, mutta tällä hetkellä suosikkini. Naisethan saavat muuttaa mielipidettään ja mieltymyksiään. Hyvä ostos!

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    PäiviVahvistettu osto

    Yllättävän mieto - sopii myös arkikäyttöön

    Ostin osittain alennuksen innoittamana itselleni syntymäpäivälahjaksi oheisen tuoksun. Toki tuote oli tuttu ennestäänkin. Jollan täytyy itseään koronan keskellä piristää ... Olin jotenkin muistellut tuoksua vahvemmaksi, mutta yllättävän hyvin se sopii myös arkea piristämään eikä tuoksua ole koettu liian vahvaksi lähipiirissäkään.

  • asiakkaan antama arvosana 2/5

    LahjojaVahvistettu osto

    Tämä vene vuotaa

    Ostin tämän vaimolle lahjaksi ja tuoksu on pidetty ja hyväksytty. Mukavan pehmeä tuoksu ja kestävä, millaista hän oli toivonut. Hajuveden pumppu kuitenkin käytettäessä kastelee sormet eli jostain valskaa ja vuotaa. Ei uskoisi tällaisen hieman kalliimman tuotteen kohdalla. Nuo toiset Diorin hajuvesipullot, joita on kaapissa toimivat kuulemma moitteetta. Kaupassa oleva testipullokin kasteli myyjät sormet eli lieneekö tyyppivika. Saako vaihtaa ehjään$371

  • asiakkaan antama arvosana 2/5

    PäksytinVahvistettu osto

    Turhan tymäkkä

    Liian vahva ja jopa pistävä tuoksu minulle, vaikken yleensä kaihda voimakkaitakaan tuoksuja. Olisi pitänyt tyytyä "normiversioon" eikä lähteä tähän Intense-versioon. En suosittele ainakaan päiväkäyttöön! Laadussa ei sinänsä vikaa, ja pullo on hieno.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    chibeayVahvistettu osto

    i love the perfume

    it smells very nice and is very strong. i have been using it for a year now.

Ladataan