Sisältöön
DIOR

DIOR JOY by Dior EdP Intense tuoksu 50 ml

127,00 €
2 540,00 €/l
Haetaan myymäläsaatavuutta

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

JOY by Dior Eau de Parfum Intense -tuoksu on kuin kukkien ilotulitus, jossa häikäisevän kirkas sitruuna sekoittuu onnenruusun ja jasmiinin väriloistoon. Pohjatuoksussa on santelipuun syleilevän puumainen vivahde, jossa on ripaus vaniljaa.

Tuotetiedot
Koko

50ML

Alkuperämaa

Ranska

Tuotekoodi

3348901487511

Arviot (8)

arvosana3,9/5

 • arvosana4/5

  PäKäCatVahvistettu osto

  arvosana4/5

  PäKäCat
  Vahvistettu osto

  Uusi tuoksu

  Pitkän harkinnan ja koesuihkuttelujen jälkeen ostin tämän tuoksun itselleni. Sokoksella oli 20% ale, joten sekin vaikutti ostoajankohtaan. Tuoksu erilainen kuin muut ihastukseni, mutta tällä hetkellä suosikkini. Naisethan saavat muuttaa mielipidettään ja mieltymyksiään. Hyvä ostos!

 • arvosana4/5

  PäiviVahvistettu osto

  arvosana4/5

  Päivi
  Vahvistettu osto

  Yllättävän mieto - sopii myös arkikäyttöön

  Ostin osittain alennuksen innoittamana itselleni syntymäpäivälahjaksi oheisen tuoksun. Toki tuote oli tuttu ennestäänkin. Jollan täytyy itseään koronan keskellä piristää ... Olin jotenkin muistellut tuoksua vahvemmaksi, mutta yllättävän hyvin se sopii myös arkea piristämään eikä tuoksua ole koettu liian vahvaksi lähipiirissäkään.

 • arvosana2/5

  LahjojaVahvistettu osto

  arvosana2/5

  Lahjoja
  Vahvistettu osto

  Tämä vene vuotaa

  Ostin tämän vaimolle lahjaksi ja tuoksu on pidetty ja hyväksytty. Mukavan pehmeä tuoksu ja kestävä, millaista hän oli toivonut. Hajuveden pumppu kuitenkin käytettäessä kastelee sormet eli jostain valskaa ja vuotaa. Ei uskoisi tällaisen hieman kalliimman tuotteen kohdalla. Nuo toiset Diorin hajuvesipullot, joita on kaapissa toimivat kuulemma moitteetta. Kaupassa oleva testipullokin kasteli myyjät sormet eli lieneekö tyyppivika. Saako vaihtaa ehjään$371

 • arvosana2/5

  PäksytinVahvistettu osto

  arvosana2/5

  Päksytin
  Vahvistettu osto

  Turhan tymäkkä

  Liian vahva ja jopa pistävä tuoksu minulle, vaikken yleensä kaihda voimakkaitakaan tuoksuja. Olisi pitänyt tyytyä "normiversioon" eikä lähteä tähän Intense-versioon. En suosittele ainakaan päiväkäyttöön! Laadussa ei sinänsä vikaa, ja pullo on hieno.

 • arvosana5/5

  chibeayVahvistettu osto

  arvosana5/5

  chibeay
  Vahvistettu osto

  i love the perfume

  it smells very nice and is very strong. i have been using it for a year now.

Ladataan