Sisältöön
DIOR

DIOR Capture Dreamskin Care & Perfect Global Age-Defying Skincare kasvovoide 50 ml

tuotteen arvosana 5/5

Siirry arvioihin4kappaletta
158,00 €
3 160,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Kokonaisvaltainen ikääntymistä torjuva ja ihoa kaunistava ihonhoitotuote, joka sopii käytettäväksi kosteusvoiteen sijaan tai sen lisänä.

Dreamskin-emulsion ihoa kaunistava vaikutus auttaa tuomaan esiin ihon luonnollisen heleyden samalla kun se taistelee näkyviä ikääntymisen merkkejä vastaan: se häivyttää näkyvästi ryppyjä, pigmenttiläiskiä ja punaisuutta. Ihon rakenteesta tulee päivä päivältä sileämpi ja hienompi. Iho saa jälleen upeaa hehkua.

Levitä Care & Perfect -emulsio ihonhoitorutiinisi päätteeksi, sillä se saa meikkivoiteen sulautumaan iholle täydellisesti. Hoitorutiini antaa sekä välittömät että pitkäkestoiset tulokset (7 ja 28 päivän kuluttua), jotka ovat nähtävissä paljaalla silmällä, paljaalla iholla.

Osana tavoitettamme pienentää tuotteidemme ympäristöjalanjälkeä tarjoamme Capture Dreamskin Care & Perfect -ihonhoitotuotteita myös täyttöpakkauksina. Unelmien täyttymys: luonnollisen hehkuva ja uskomattoman miellyttävän tuntuinen, pitkäkestoisesti kaunis iho.

Välittömästi iholle sulautuva tuote. Koostumus sisältää ainutlaatuisen kosteuttavien ainesosien yhdistelmän*, joka jättää iholle uskomattoman miellyttävän tunteen. Sen kaunistava teho auttaa parantamaan ihon rakennetta ja tekee ihohuokosista vähemmän näkyviä. Päivä päivältä se häivyttää pigmenttiläiskiä ja punaisuutta ja tekee ihosta hehkuvamman. Iho on kauniimpi, myös paljaana.

* Diorilla. Raikas ja erittäin miellyttävän tuntuinen Capture Dreamskin Care & Perfect -koostumus luo pehmeän utuisen lopputuloksen samalla, kun se hoitaa ihoa jokaisella käyttökerralla. Koostumuksella on monia hyödyllisiä ominaisuuksia, ja se antaa luonnollisen, samettimaisen ja hehkuvan lopputuloksen. Tuotteen ihoa kaunistava koostumus sisältää ravitsevaa karitevoita ja puhdasta alppivettä, joissa on runsaasti ihon luonnollista uusiutumista edistäviä mineraaleja ja B3-vitamiinia. Raikas ja erittäin miellyttävä koostumus sisältää myös luonnollista alkuperää olevaa, tehokasta longozaa ja opiliaa, jotka auttavat parantamaan ihon laatua ja häivyttämään pigmenttiläiskiä.*

* Ainesosat testattu in vitro.
Välittömästi:
Heleämpi iho: 84 %*

Seitsemän päivän jälkeen:
Sileämmät rypyt: 78 %*

28 päivän jälkeen:
Sileämpi ihon rakenne: 94 %*

* Käyttäjätesti, 125 naista.

Riippuen ihotyypistäsi ja kosteutuksen tarpeesta:
Käytä tuotetta päivittäin, joko sellaisenaan kosteusvoiteen sijaan tai kosteusvoiteen jälkeen tekemään ihosta entistä miellyttävämmän tuntuisen.

Tuotetiedot
Koko

50ML

Alkuperämaa

Ranska

Tuotekoodi

3348901470841

Arviot (4)

tuotteen arvosana 5/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    MillisVahvistettu osto

    Hyvä rasva

    Paras päivävoide ! ☺️

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    MimiVahvistettu osto

    Upean tasainen iho

    Ostin tuotteen kuukausi sitten ja se on ollut juuri sitä mitä myyjä lupasi. Koska iho on vielä kesän jäljiltä päivettynyt, en ole aina edes laittanut meikkivoidetta, sillä päivävoide itsessään saa ihon näyttämään tasaiselta. Miellyttävä koostumus ja tuoksu. Plussaa on ekologisuus, kun 50ml:n pulloon voi ostaa täytepatruunan.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    TuJaVahvistettu osto

    Täydellinen lopputulos

    Miellyttävän ylellinen tuoksu . Levittyy hyvin jättäen kosteutetun tasaisen ihon. Super tuote.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    AnitaHVahvistettu osto

    Todellinen DreamSkin

    Kuulin kun joku kehui tuotetta Nurmon Prisman Emotionissa ja tiedustelin tuottteen ominaisuuksia myyjältä. Ostin kuulemani perusteella ja en ole katunut. Tuote on hintava, mutta myös sen arvoinen. En ole käyttänyt värivoidetta enää arkena ollenkaan sen jälkeen kun otin DreamSkinin käyttöön. Se kosteuttaa ihanasti ja antaa sopivan kevyen värin.