Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

Pulpe De Vie Sweet Little Face heleyttävä ja kosteuttava puhdistusvaahto 125ml

tuotteen arvosana 5/5

Siirry arvioihin1kappale
14,90 €
119,20 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Pulpe de Vie on ruokahävikkiä vastaan taisteleva luonnonkosmetiikan ihonhoitosarja. Tuotteiden raaka-aineet tulevat pientuottajien hedelmistä ja vihanneksista, jotka eivät kelpaa ulkonäkönsä puolesta myyntiin ja päätyisivät muuten hävikkiin.

Hedelmäinen ja kuohkea puhdistuvaahto puhdistaa iholta meikin ja epäpuhtaudet. Tuotteen hoitava koostumus toimii kuin energiaboosteri jättää iholle raikkaan ja heleän pinnan. Ota pieni määrä tuotetta kämmenelle, puhdista hellävaroen kasvot ja huuhtele vedellä.

Tuotetiedot
Koko

125ML

Ainesosat

Aqua (Water) ; Melissa Officinalis Flower/Leaf/Stem Water* ; Glycerin ; Decyl Glucoside ; Sodium Chloride ; Sodium Cocoyl Glutamate ; Citrus Paradisi (Grapefruit) Fruit Water* ; Solanum Lycopersicum (Tomato) Fruit Water* ; Benzyl Alcohol* ; Levulinic Acid ; Coco-Glucoside ; Glyceryl Oleate ; Sodium Levulinate ; Parfum (Fragrance) ; Citric Acid ; Dehydroacetic Acid ; Camelina Sativa Seed Oil* ; Limonene (*) Made from organic ingredients (**) Transformed from organic ingredients

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Luonnonkosmetiikkatuote

Kyllä

Alkuperämaa

Ranska

Tuotekoodi

3770002306048

Arviot (1)

tuotteen arvosana 5/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    PatimaniaVahvistettu osto

    Hyvä putsari!

    Tuotteessa on miellyttävän rikas vahtoava koostumus ja sitruksinen tuoksu. Levittyy hyvin iholle, puhdistaa meikin ja tekee mitä lupaa. Pesun jälkeen ihoni tuntuu raikkaalta ja pehmoiselta. Ei puhdista liikaa eli ihostani ei ole tullut nahkean tuntuinen tai kiristävä pesun jälkeen. Tämä on ehkä jopa uusi lemppari putsarini! Ihotyyppini on normaali/sekaiho.