Sisältöön
Triple Dry

Triple Dry Shield Women Aktiivihiili roll-on antiperspirantti 72h 50ml

tuotteen arvosana 4.1/5

Siirry arvioihin10kappaletta
10,90 €
218,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Voimakkaasti tai normaalisti hikoileville tarkoitettui raikkaan tuoksuinen Triple Dry Shield aktiivihiili rollon on tehokas, alkoholiton antiperspirantti naisille, jotka hakevat tehokasta ja pitkäkestoista suojaa hikoilua vastaan. Raikas tuoksu. Aktiivihiili sitoo kosteutta ja toimii antibakteerisesti. Antiperspirantin hellävarainen koostumus sisältää hoitavia ainesosia, kuten allantoiinia ja glyseriiniä, jotka vähentävät ihoärsytystä. Erinomainen suoja tilanteisiin, jolloin hikoilu yleensä lisääntyy, kuten liikkujille, hormonitoiminnan aiheuttamat muutokset kehossa tai joiden työ vaatii antiperspirantilta tehoa ja varmuutta.

Triple Dry tarjoaa deodoranttia paremmin pitkäkestoista suojaa, joten hikoilun voi unohtaa jopa 72 tunnin ajaksi! Kun deodorantin tehtävä on peittää hienhajua, antiperspirantti estää hikoilua ja pitää kainalot kuivina. Normaaliin tai voimakkaaseen hikoiluun – NO SWEAT 72h.

Ravista hyvin ennen käyttöä. Levitä puhtaalle iholle ja anna kuivua ennenpukeutumista. Parhaan mahdollisen suojan saavuttamiseksi käytä tuotetta iltaisinja peseydy normaalisti aamuisin. Kun hikoilu on tasaantunut, voit vähentääkäytön 2-4 kertaan viikossa.

Tuotetiedot
Koko

50ML

Alkuperämaa

Yhdistynyt kuningaskunta

Tuotekoodi

5014697056511

Arviot (10)

tuotteen arvosana 4.1/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    AnneVahvistettu osto

    Paras dödö

    Olen käyttänyt tätä jo kauan ja enkä vaihda. Yksinkertaisesti paras.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Pipa

    Toimii

    Paras toimivuutensa ansiosta.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Aino

    Toimiva

    Luottotuote, joka ollut käytössä jo pitkään

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    Piivel 67

    Toimiva, pitää mitä lupaa

    Useita vuosia käyttänyt hyväksi todennut. Ainoa huono asia. Vaaleanpunaista versiota ei saa enää mistään$531$532$533 Siinä oli paras tuoksu. Tässä ostamassani ei ole hyvää tuoksua

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    MimmuVahvistettu osto

    Tehokkain deodorantti!

    Triple Dry on minusta markkinoiden tehokkain deodorantti. Runsaasti hikoilevana se on ainoa deodorantti, johon voin luottaa. Säännöllisellä käytöllä se mielestäni myös vähentää hikoilun määrää.