Sisältöön
Maison Margiela

Maison Margiela Replica Under The Lemon Trees EdT tuoksu 100 ml

135,00 €
1 350,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Rentouttava hetki sitruunapuiden varjossa. Maison Margielan UNDER THE LEMON TREES vie sinut lämpimänä kesäpäivänä pirteiden sitruunapuiden lehtoon, jossa otat nokoset raikkaiden vihreiden lehtien siimeksessä, varjoisassa ja pehmeän tuoksuisen tuulen ympäröimänä. Muista aurinkoinen pakopaikka kirkkaiden sitruunapuiden pellolla. Sitruunapuiden alla on virkistävän vihreiden lehtien sävyinen rentouttava tuoksu.

Tämä terävä tuoksu koostuu kuvitteellisesta sitruunapuusta, jossa on raikkaita ja virkistäviä sitrushedelmien sävyjä yhdistettynä korianterin, Mate-absoluutin ja teenlehtien vihreisiin sävyihin. Puinen tuoksu, jossa on setrin ja valkoisen myskin vivahteita, täydentää tämän Välimeren symbolin herättämän mielikuvan. Tässä on vivahde dolce vitaa. Tämä säkenöivän sitruksinen eau de toilette on osa REPLICA-kokoelmaa.

Muistoista tuoksuksi: REPLICA-kokoelma sisältää ikonisia tuoksuja, joiden yleismaailmallinen voima herättää henkilökohtaiset muistot ja tunteet. Maison Margiela tekee yhteistyötä parhaiden parfymöörien kanssa, jotka ovat valinneet aidon yhteyden muistoihin. Maison Margielaa stimuloi taiteellinen kyky luoda tuoksu, joka kutsuu herättämään, juhlimaan ja jakamaan unohtumattomia tunteita ja tunteita.

Maison Margielan minimalistisen lähestymistavan mukaisesti REPLICA-pullo on yksinkertaisen hienostunut. Replica-kokoelman puuvillaetiketit muistuttavat vaatteiden etikettejä kertoen kustakin tuoksusta.

Martin Margiela perusti Maison Margielan vuonna 1988. Pariisilainen muotitalo esittelee muotia ja tuoksuja ennemminkin merkityksellisinä kuin persoonallisuuden kulttina. Maison Margiela suunnittelee haute couturea, naisten ja miesten valmisvaatteita, nahkatuotteita, jalkineita, koruja, tuoksuja, sisustusta ja MM6:ta, joka on nykyaikainen mallisto.

Vuonna 1994 Maison Margiela esitteli ensimmäiset 'REPLICA'-muotivaatteet: vaatteet ja asusteet, jotka on valittu käsin kaikkialla maailmassa ja kopioitu huolellisesti säilyttäen niiden luonteen ja charmin. Jokaisessa tuotteessa on erikoisetiketti, jossa kerrotaan alkuperäisen tuotteen lähde ja aikakausi. Vuonna 2012 Maison Margiela laajensi tätä ainutlaatuista konseptia tuoksukokoelmalla, joka tuo mieleen muistosi.

Tuotetiedot
Koko

100ML

Ainesosat

ALCOHOL • PARFUM / FRAGRANCE • AQUA / WATER • LIMONENE • LINALOOL • BENZYL SALICYLATE • BENZYL ALCOHOL • DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE • CITRAL • COUMARIN • GERANIOL • EUGENOL • BENZYL BENZOATE • CI 19140 / YELLOW 5 (F.I.L. B224027/1).

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Ranska

Käyttöohjeet

Vinkki 1: Koska kostea iho lukitsee tuoksun sisäänsä, levitä tuoksua heti suihkun tai kylvyn jälkeen ja ennen pukeutumista.
Vinkki 2: Levitä tuoksua pulssikohtiin viettelevän vaikutuksen ja voimakkaamman diffuusion luomiseksi. Suihkuta tuoksua haluamaasi kohtaan vähintään 15-20 cm etäisyydeltä.
Vinkki 3: Jos haluat tuoksun leviävän voimakkaammin, suihkuta tuoksua ilmaan ja kävele sen läpi. Odota, kunnes tuoksu on kuivunut iholle, ennen kuin haistat sitä. Hierominen tuhoaa tuoksun sidoksen ja muuttaa tuoksua.

Tuotekoodi

3614272404670